Labiausiai savo seksualiniu gyvenimu patenkinti "Ford" vairuotojai, mažiausiai - "Renault"

Labiausiai savo seksualiniu gyvenimu patenkinti "Ford" vairuotojai, mažiausiai - "Renault"

Vokietijoje atlikta apklausa parodė, kad labiausiai savo seksualiniu gyvenimu patenkinti "Ford" vairuotojai. 61 proc. jų nurodė, kad yra netgi labai patenkinti savo intymiais santykiais, rašo "rosenheim24.de".

Po jų eina "Audi" vairuotojai (58 proc.). Palyginimui: labai patenkinti savo seksu yra tik 43 proc. "Mercedes-Benz" ir 45 proc. "Opel" savininkų. Tarp "Renault" automobilius vairuojančiųjų šis procentas yra mažiausias - 37.

Savo seksualiniu gyvenimu nesiskundžia tik 45 proc. BMW vairuotojų, tačiau nė vienas jų neprisipažino, kad neturi intymių santykių. Tuo tarpu 7 proc. "Renault" savininkų atskleidė, kad jų lovose nieko nevyksta.

Bent kartą mylėjęsi automobilyje nurodė visi "Ford" savininkai. Toliau eina "Audi" (98 proc.), "Opel" (90 proc.) ir BMW (87 proc.) vairuotojai. Vis dėlto mėgstamiausias automobilis meilės žaidimams, anot apklauso, yra VW.

"JOYclub.de" savo apklausoje, kurioje dalyvavo 5 tūkst. respondentų, teiravosi ir apie sekso dažnumą. Čia nepralenkiami pasirodė brangių automobilių savininkai. 83 proc. "Mercedes-Benz" vairuojančių apklaustųjų teigė turintys lytinių santykių kelis kartus per savaitę. Tarp BMW vairuotojų šis procentas yra 77, o tarp "Audi" - 73.

Sąrašo gale ir pagal šį rodiklį yra "Renault" vairuotojai. Tik 63 proc. jų prisipažino, kad mylisi daugiau nei kartą per savaitę. 15 proc. šį malonumą patiria negi rečiau nei kartą per mėnesį.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder