Įmeskite papuvusios žuvies. Truputį žemių ir tada pomidorą. Derlius bus, kaip iš Ispanijos. Aš kalbu ne apie tuos maximinius raudonus bekvapis žolės skonio apvalius, pailgus vaisius. Aš apie pomidorus, kuriais kvepia visas šiltnamis ir atsikandęs, ką tik nuskinti vaisių pagauti saldumą.
Senas daigas
Senas daigas, 2024-03-20 10:10
Jei kažką pliurpiat, tai rašykit suprantamai, kuo trumpiau, ir razumniau, bet ne "romanus"!!!🤣🤣🤣🤣🤣
Kunigaikštis
Kunigaikštis , 2024-03-19 16:15
Teoretikai šūdo nemalkit jei nežinot tai nesąmonių nerašinėkit.Pirma šiltnamyje padarote duobute ipilate vandens idedate truputi perdegusio karvių mėšlo ušpilate truputi žemių ir sodinate pomidorus ir gerai palaistote. O paskui dilgėlių pilną kibirą ir ušpilate vandeniu palaikote uždengtą 2savates.1litras 10 litrų vandens ir laistote į savaitę pomidorus .Ir viskas super"profesonalai".Grini teoretikai tik šūdą Jums malt.Amen.
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Įmeskite papuvusios žuvies. Truputį žemių ir tada pomidorą. Derlius bus, kaip iš Ispanijos. Aš kalbu ne apie tuos maximinius raudonus bekvapis žolės skonio apvalius, pailgus vaisius. Aš apie pomidorus, kuriais kvepia visas šiltnamis ir atsikandęs, ką tik nuskinti vaisių pagauti saldumą.
Jei kažką pliurpiat, tai rašykit suprantamai, kuo trumpiau, ir razumniau, bet ne "romanus"!!!🤣🤣🤣🤣🤣
Teoretikai šūdo nemalkit jei nežinot tai nesąmonių nerašinėkit.Pirma šiltnamyje padarote duobute ipilate vandens idedate truputi perdegusio karvių mėšlo ušpilate truputi žemių ir sodinate pomidorus ir gerai palaistote. O paskui dilgėlių pilną kibirą ir ušpilate vandeniu palaikote uždengtą 2savates.1litras 10 litrų vandens ir laistote į savaitę pomidorus .Ir viskas super"profesonalai".Grini teoretikai tik šūdą Jums malt.Amen.
Geriausia-įdėt žalią žuvį!!!-išbandyta-veikia.
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.