Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Šiltadaržis
Šiltadaržis , 2024-03-22 20:33

Įmeskite papuvusios žuvies. Truputį žemių ir tada pomidorą. Derlius bus, kaip iš Ispanijos. Aš kalbu ne apie tuos maximinius raudonus bekvapis žolės skonio apvalius, pailgus vaisius. Aš apie pomidorus, kuriais kvepia visas šiltnamis ir atsikandęs, ką tik nuskinti vaisių pagauti saldumą.

Senas daigas
Senas daigas, 2024-03-20 10:10

Jei kažką pliurpiat, tai rašykit suprantamai, kuo trumpiau, ir razumniau, bet ne "romanus"!!!🤣🤣🤣🤣🤣

Kunigaikštis
Kunigaikštis , 2024-03-19 16:15

Teoretikai šūdo nemalkit jei nežinot tai nesąmonių nerašinėkit.Pirma šiltnamyje padarote duobute ipilate vandens idedate truputi perdegusio karvių mėšlo ušpilate truputi žemių ir sodinate pomidorus ir gerai palaistote. O paskui dilgėlių pilną kibirą ir ušpilate vandeniu palaikote uždengtą 2savates.1litras 10 litrų vandens ir laistote į savaitę pomidorus .Ir viskas super"profesonalai".Grini teoretikai tik šūdą Jums malt.Amen.

Ona
Ona, 2024-03-19 08:20

Geriausia-įdėt žalią žuvį!!!-išbandyta-veikia.

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.