TOP ŽmonėsIš 2024 metų „Eurovizijos“ nugalėtojo „Nemo“ atimtas apdovanojimas - krištolinis mikrofonas (83) PasaulisKaras Ukrainoje: „Tai galingiau ir už ATACMS. Tikslas Nr. 1. Tai pribaigs Rusiją“ PasaulisTegul pinigai būna skirti svarbesniems dalykams: Latvijoje pradėti rinkti parašai už pasitraukimą iš „Eurovizijos“ (37) Nauji HoroskopaiDienos horoskopas 12 zodiako ženklų: Avinams - permaininga diena, Skorpionams - kupina kūrybinės energijos diena LaisvalaikisGegužės 22-oji Lietuvoje ir pasaulyje LaisvalaikisBulvaras: ko bijo valdžia? (1) AutoNaujasis „Defender“ suteiks dar daugiau galimybių GyvenimasDerinant studijas ir kūdikio priežiūrą, moteriai kilo keblumų – po skundo universitetas keitė tvarką Vos iš kelių pigių ingredientų – purus biskvitinis pyragas per pusvalandį Rašyti komentarą Jūsų vardas Komentaras Apie teksto formatus Plain text HTML žymės neleidžiamos. Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai Web page addresses and email addresses turn into links automatically. Sutinku su taisyklėmis NutaijoNutaijo, 2024-04-23 10:49Nesuprantu, pyragas biskvitinis, tai pirmiau turėtų dėtis kiaušiniai, o tada miltai, o ne atvikščiai. Kaip nelaiko nervai jai kažkas rašo tokius receptus, o dar kažkas, net nepasigilinęs ar viskas gerai, ima ir skelbia tokius neaiškius receptus. Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės. Taip pat skaitykite ReceptaiBe tešlos ir be kepimo: greitas chačapuri keptuvėje ReceptaiPaprastas gidas, kaip salotas šviežias ir traškias išlaikyti gerokai ilgiau: tereikės atlikti kelis žingsnius ReceptaiJamie Oliverio vištienos pyragas: šefas pasidalijo gardžios vakarienės receptu ReceptaiPrieš juos neatsilaikys net nevalgiausias vaikas: tikrai prašys dar (receptas) ReceptaiŠis patiekalas – ne tik amerikiečių išmonė: štai, kaip danai mėgsta jį valgyti ReceptaiKą Jennifer Aniston valgo pusryčiams: žvaigždė atskleidė savo mėgstamiausio maisto gaminimo paslaptį ReceptaiTegul pavasarį sužaliuoja pietų lėkštės: šis pigus troškinys taps visos šeimos favoritu ReceptaiTrys vitaminingų pusryčių receptai su jaunystės uogomis – pradėkite dieną energingai Nauji ŽmonėsHarry ir Meghan Archewell fondui uždrausta rinkti ar leisti pinigus, kuris dabar paskelbtas nusikalstamu HoroskopaiDienos horoskopas 12 zodiako ženklų: Avinams - permaininga diena, Skorpionams - kupina kūrybinės energijos diena LaisvalaikisGegužės 22-oji Lietuvoje ir pasaulyje LaisvalaikisBulvaras: ko bijo valdžia? (1) AutoNaujasis „Defender“ suteiks dar daugiau galimybių GyvenimasDerinant studijas ir kūdikio priežiūrą, moteriai kilo keblumų – po skundo universitetas keitė tvarką RenginiaiPalanga siūlo vasarą pradėti įspūdingai – kviečia Kurorto festivalis LietuvaPirmąją balsavimo iš anksto dieną balsuoti atvyko 41,5 tūkst. rinkėjų ŽmonėsJuozas Statkevičiaus: „Jei mano mama būtų buvusi kitokia, Statkevičius su elegantiškomis linijomis neegzistuotų“ (1) ŽmonėsMetai be Lietuvos širdžių karalienės: širdį virpinantys lemtingi momentai, amžiams susaistę Almą ir Valdą Adamkus ŽmonėsDainininkas Andrius Rimiškis pristato dainą ir vaizdo klipą: jame – ypatingas dukros vaidmuo Horoskopai2 Zodiako ženklai, į kurių gyvenimą netrukus grįš sena meilė (1) SveikataMitybos specialistai pateikė 5 priežastis, kodėl turėtumėte vartoti grikius AktualijosKregingos rajono parkai puošiasi vasarai Load More
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Nesuprantu, pyragas biskvitinis, tai pirmiau turėtų dėtis kiaušiniai, o tada miltai, o ne atvikščiai. Kaip nelaiko nervai jai kažkas rašo tokius receptus, o dar kažkas, net nepasigilinęs ar viskas gerai, ima ir skelbia tokius neaiškius receptus.
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.