Šis produktas sužibės naujomis spalvomis! Berlyno stiliaus vištienos kepenėlės su obuoliais ir svogūnais

Kepenėlės yra labai naudingas produktas. Tačiau daugelis suaugusiųjų ir vaikų nemėgsta jų valgyti. Ir ne veltui, nes iš šio produkto galima pasigaminti ne tik jau pabodusį kepenėlių pyragą, bet ir išskirtinių patiekalų su įvairiausiais padažais. Taigi kepenys žais naujomis spalvomis ir didelė tikimybė, kad jos pradės patikti.

Kaip paruošti kepenėles Berlyno stiliumi

Ingredientai:

•    Vištienos kepenėlės - 400 g;

•    obuoliai - 2 vnt;

•    svogūnas - 2 vnt;

•    miltai - 2-3 šaukštai;

•    aliejaus kepimui;

•    rūkytos paprikos - 1 šaukštelis;

•    druskos, pipirų.

Paruošimas

Pirmiausia obuolius reikia supjaustyti žiedais, išimti vidurį ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių aliejuje.

Tada šioje keptuvėje pakepinti žiedais supjaustytą svogūną.

Kepenėles nuvalykite nuo plėvelės, apvoliokite miltuose ir kepkite toje pačioje keptuvėje ant vidutinės ugnies.

Tada sudėkite obuolius, svogūnų žiedus, atsargiai sumaišykite ir kelias minutes pakepkite keptuvėje.

Kepenėlės paruoštos!

Parengta pagal užsienio spaudą

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder