Vafliai išlieka traškūs: tai fantastiškai skanu

Tinklaraštininkė sako, kad šis vaflinis pyragas gaminamas iš paprastų ingredientų, tačiau išeina neįtikėtinai skanus.

Sausio 8 d. ukrainiečių maisto tinklaraštininkė Liliya Tsvit savo "YouTube" kanale paskelbė vaizdo įrašą, kuriame parodė, kaip pagaminti vaflinį tortą su šokoladiniu kremu.

"Šis vaflinis pyragas gaminamas iš paprastų ingredientų, tačiau gaunamas neįtikėtinai skanus!

Sodrus šokoladinis kremas pakankamai įsigeria į vaflius.

Tuo pačiu metu jie nesuglemba, bet išlieka traškūs. Tai fantastiškai skanu!

Mėgstantiems šokoladą - tai kaip tik tai, ko jums reikia", - paskelbė receptų tinklaraštininkė.

Pyragui pagaminti reikės 10 vaflinių pyragaičių, 160 ml pieno, 230 g cukraus, vieno pakelio vanilinio cukraus, 80 g kakavos, 200 g sviesto, 50 g riešutų.

Puode sumaišykite cukrų, vanilinį cukrų ir kakavą, supilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos masės.

Ant silpnos ugnies užvirinkite šokolado mišinį, nuolat maišydami. 

Kai užvirs, nukelkite puodą nuo ugnies ir sudėkite sviesto gabalėlius.

Palikite kremą atvėsti iki kambario temperatūros. 

Aptepkite vaflių pyragėlius kremu.

Palikite pyragą šaldytuve keturioms valandoms, kad įsigertų.

Pasirinktinai tortą galite papuošti saldainiais ir pabarstyti riešutais. 

Vafliai išlieka traškūs: tai fantastiškai skanu

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder