Padėkota menininkui Donatui Bielkauskui, į Klaipėdos rajoną parvežusiam „Auksinį scenos kryžių“

Tarptautinę teatro dieną vykusiuose „Auksinio scenos kryžiaus“ apdovanojimuose vienu iš laureatų tapo kraštietis Donatas Bielkauskas. 

Šiandien už ilgametį indėlį į Klaipėdos rajono kultūros puoselėjimą bei inovatyviai kūrybišką garso meno interpretaciją padėką menininkui įteikė ir Klaipėdos rajono meras.

Didelis Donato indelis pastebimas ir Priekulės meno ir kultūros centro kūrybinėje veikloje. Čia jis koordinuoja projektus, taip pat yra ir didelio dėmesio sulaukusių „Vilhelmo“ bei „Ženklai“ festivalių muzikos autorius.

„Auksinio scenos kryžiaus“ apdovanojimuose įvertinti išskirtiniai D. Bielkausko profesiniai gebėjimai muzikos meno srityje – jis sukūrė itin unikalią garso ir judesio spektaklio „Out of the Box“ garso koncepciją.

„Kuo toliau, tuo labiau auga meno ir kultūros svarba mūsų gyvenimuose. Ir svarbu tai ne tik mums, bet ypač tiems, kurie kuria.

Esu įsitikinęs, kad padėkų nebūna per daug, o Priekulės meno ir kultūros centras pastaruosius metus ypatingai džiugina savo darbais ir išskirtine kūryba. Jaučiu didelę pagarbą visiems, dirbantiems šį reikšmingą darbą ir kuriantiems“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder