Olando Kepurėje ir Šventosios paplūdimyje filmuos serialą

Vokietijos transliuotojas ZDF pristato naują sėkmingo kriminalinio serialo „Taunus-Crime“ seriją, kuri pirmą kartą bus filmuojama vaizdingoje Lietuvos aplinkoje.

Bendradarbiaujant su žinomu paslaugų prodiuseriu AHIL FILMS ir „Oskarą“ laimėjusia prodiuserių kompanija „Wiedemann & Berg“, kuriamas dar vienas kriminalinio trilerio žanro šedevras.

Serialas „Taunus-Crime“, paremtas sėkmingos vokiečių autorės Nele Neuhaus milijoniniais tiražais parduotais bestseleriais, įsitvirtino kaip vienas sėkmingiausių ZDF kriminalinių serialų.

Su šiuo nauju dviejų dalių epizodu detektyvai Pia Sander ir Oliveris von Bodensteinas pasineria į literatūrinę aplinką, kur seka paslaptingą žudiką, kuris bando nuslėpti kraupų dešimtojo dešimtmečio įvykį ir siekdamas šio tikslo yra pasiryžęs net žudyti.

Tyrimas atveda detektyvus į vaikystės draugų, save vadinančių „Amžinaisiais“, ratą ir į 1993 m. per jų atostogas įsiplieskusį konfliktą.

Didėjant įtampai, žiūrovai įtraukiami į intrigų, išdavysčių ir mirtinų paslapčių tinklą, kuris pasiekia aukščiausiuosius vokiečių literatūros sluoksnius.

„Wiedemann & Berg“, žinomi dėl savo „Oskarą“ laimėjusio kūrinio „Kitų gyvenimai“ ir „Netflix“ hito „DARK“, pasitelkia savo patirtį ir žinias, kad žiūrovai galėtų pasinerti į nepamirštamą kriminalinio trilerio patirtį.

Filmavimai vyks:

rugsėjo 8 d. 8-20 val. Šventosios paplūdimyje ir ant akmenų prie molo;

rugsėjo 9 d. 8-20 val. ant Olando Kepurės skardžio, paplūdimyje prie skardžio bei rezervuojant visą parkavimo aikštelės zoną ties Olando Kepurės prieiga visam tos dienos filmavimo laikotarpiui.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder