NKL čempionas žais "Lietkabelyje"

NKL čempionas žais "Lietkabelyje"

Panevėžio "Lietkabelio" krepšinio klubas pasirašė sutartį su Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) žibėjusiu Juliumi Kazakausku.

"Julių stebėjome viso praėjusio sezono metu. Jis yra labai kovingas žaidėjas, kuris atiduoda visas jėgas gynyboje ir yra labai aktyvus puolime. J. Kazakauskas turi tikro kovotojo charakterį, o tokie žaidėjai visada komandoje būna ypatingai naudingi. Tikimės, kad Julius pritaps Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) ir atneš daug naudos mūsų klubui", - sakė "Lietkabelio" direktorius Mantas Ignatavičius.

Nuo pat karjeros pradžios J. Kazakauskas rungtyniavo būtent NKL komandose: ketverius metus praleido Klaipėdos "Naftos-Universiteto" gretose, po sezoną - Plungės "Olimpe" ir "Trakuose", o pernai vėl sugrįžo į "Naftos-Uni-Akvservis" ekipą, su kuria tapo NKL čempionu.

2013 metų pavasarį J. Kazakauskas buvo per plauką nuo to, kad taptų NKL čempionu, bet fantastiško jo pasirodymo finale (23 taškai, 19 atkovotų kamuolių ir 35 naudingumo balai) nepakako tam, kad "Trakai" laimėtų prieš "Mažeikius". Nepaisant to, 196 cm ūgio sunkusis krašto puolėjas tapo naudingiausiu finalinio ketverto krepšininku.

Prabėgusiame sezone 24-erių metų klaipėdiečiui pavyko tapti NKL čempionu ir jis buvo vienas pagrindinių savo komandos triumfo kalvių. NKL pirmenybėse J. Kazakauskas aikštelėje praleisdavo po 32 minutes, pelnydavo po 14,7 taško, atkovodavo po 9,1 atšokusio kamuolio, atlikdavo po 3,2 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 23,2 naudingumo balo.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder