Išbandykite "Opel" automobilių saugumą!

Išbandykite "Opel" automobilių saugumą!

Šių metų pradžioje trečdaliu išaugęs avaringumas kelyje verčia susirūpinti dėl saugumo. Balandžio 6-7 dienomis, minint Saugaus eismo dieną, "Armi servisas" visus vairuotojus kviečia į Klaipėdos autodromą, kur bus galima įsitikinti "Opel" automobilių apsauga.

"Armi servisas" suteiks galimybę kartu su instruktoriais išbandyti naujuosius "Opel" automobilius įvairiomis oro sąlygomis, susipažinti su saugumo ir komforto naujovėmis.

Angelas sargas - "OnStar"

"Opel" ypač rūpinasi savo klientų saugumu. Tai patvirtina sukurta saugumo sistema "OnStar". Įvykus avarijai, suaktyvinama automatinio pranešimo apie avariją sistema - su Jumis susisiekia "OnStar" konsultantai ir iškviečia reikiamą pagalbą. Ši naujovė veikia visoje Europoje.

Susisiekti su "OnStar" galima telefonu, mobiliąja programėle telefone arba mygtuko paspaudimu automobilyje. Beje, skiriamas net 12 mėnesių bandomasis laikotarpis be jokių mokesčių!

"Opel" neabejotinai skatina inovacijų plėtrą, kurios tampa prieinamos vis didesnei auditorijai. "OnStar" programa leis važiuoti kur kas saugiau ir patogiau.

Ši sistema dar vadinama "Angelu sargu". Pagalba vairuotojui suteikiama net ir kritiniu atveju, kai klientas pats prisišaukti pagalbos negali - išsiskleidus oro pagalvėms "Opel OnStar" suveiks automatiškai. Konsultantas ryšį palaikys tol, kol pagalba pasieks automobilio vietą.

"OnStar" sistema bus naudinga net ir vagystės atveju - variklio paleidimo blokas nuotoliniu būdu priims signalą ir neleis užvesti pavogto automobilio. Sistema taip pat jau greitai parūpins 4G LTE internetą su Wi-Fi prieigos tašku.

"Opel" sulaukė pripažinimo

Ypač pastaraisiais metais "Opel" automobiliai sulaukia didelio pripažinimo. Tarp "Opel" sukurtų technologijų - novatoriška ir apdovanojimų pelniusi "IntelliLux" LED matricos žibintų sistema. Ši sistema turi net 16 LED segmentų, kurie integruoti kiekviename siauros formos priekiniame žibinte. Matomumą pagerina žibintuose suprojektuota aktyvios šviesos funkcija.

Beje, ant priekinio stiklo yra "Head-up" projekcinis ekranas, rodantis vaizdą 360 laipsnių kampu. Automobiliuose įdiegta pastovaus greičio palaikymo sistema (ACC) su avarinio stabdymo funkcija ir išvažiavimo iš eismo juostos įspėjimo sistema su vairo pasukimo funkcija.

Taip pat yra sistema, įspėjanti apie kliūtį važiuojant atbuline eiga. Klientų patogumui visomis programomis galima naudotis internetu - išmanusis telefonas gali būti susietas su informacija ir pramogine sistema bei įkrautas be jokių laidų!

"Opel" dėmesį atkreipia į flagmaną "Insignia Country Tourer", kuriam daugiau našumo suteikia didelis variklių ir transmisijų pasirinkimas. Šį automobilį galima rinktis su 8 laipsnių automatine transmisija ir novatoriška visų varomųjų ratų sistema. Lūkesčius pateisins nauja penkių svirčių galinė pakaba ir elektromagnetinė daugiadiskė sankaba. Pastaroji užtikrina tikslesnį galios perdavimą kiekvienam ratui bet kokiomis oro sąlygomis.

Įvertinimo sulaukė ir "Opel Crossland X" saugumo koncepcija. Jai penkios žvaigždutės suteiktos už suaugusiųjų keleivių, vaikų, pėsčiųjų saugumą ir pačią saugumo įrangą. Smūgio metu buvo surinktas maksimalus saugumo taškų skaičius. Automobilyje yra įdiegtas vairuotojo mieguistumo įspėjimo ir išvažiavimo iš eismo juostos apsauga.

Penkių žvaigždučių įvertinimo sulaukė ir "Opel Grandland X". Visureigis gali pasigirti automatine avarinio stabdymo sistema ir LED priekiniais žibintais, kurie automatiškai prisitaiko prie bet kurios situacijos tiek dieną, tiek naktį.

O štai "Opel Insignia" pelnė žiemos automobilio apdovanojimą. Šis automobilis iš visų dalyvių geriausiai atlaikė atšiaurias žiemos sąlygas - puikiai išlaikė valdymo, šildymo ir stabdymo egzaminus. Automobiliui netrūko liaupsių už komfortą ilgai važiuojant žiemiškais keliais.

Norintieji balandžio 6-7 d. dalyvauti Klaipėdos autodrome vyksiančiame Saugaus eismo savaitgalyje su "Opel" automobiliais gali registruotis internetu opel.armiservisas.lt, gpmc.lt, el. paštu [email protected] arba telefonu 8 627 19803.

Reklama

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder