Žvaigždės apie savo išvaizdos trūkumus

Žvaigždės apie savo išvaizdos trūkumus

Daug kam atrodo, kad garsenybės visiškai patenkintos savo išvaizda. Tačiau anaiptol ne visada! Žvaigždės - taip pat žmonės, ir daugumą jų ištinka nepasitikėjimo savimi priepuoliai. O visų pripažintos gražuolės gali išvardinti savo trūkumus.

Tilda Svinton (Tilda Swinton,53) juokauja, kad išgarsėjo ne dėl grožio, o dėl jo nebuvimo: "Lifte, oro uoste arba gatvėje į mane dažnas kreipiasi "sere" - manau, žmones apgauna tai, kad esu tokia ilgšė, beveik nesidažau. Jie tiesiog negali įsivaizduoti, kad taip atrodanti būtybė gali būti moteris."

Sandra Bulok (Sandra Bullock, 50): "Negaliu savęs pavadinti gražuole, o mano juokas - kažkas per vidurį tarp knarkimo ir hienos riaumojimo. Kai patekau į Holivudą, man buvo iškart rekomenduota pakeisti nosies formą arba bent jau persidažyti plaukus."

Skarlet Johanson (Scarlett Johansson, 29) net sekso simbolio statusas neįtikino tuo, kad jos išvaizda kuo puikiausia. "Stengiuosi nesijaudinti dėl savo išvaizdos. Bet, ko gera, viskas priklauso nuo nuotaikos: kai kada taip norisi kitokios formos akių arba plonesnės nosies, didesnio ūgio, o viso kūno - stangresnio. O kaip, sakykite, sekso simbolio kojos gali būti kreivos?"

"Graži moteris" Džulija Roberts (Julia Roberts, 46) prisipažįsta, kad žiūrėdama į veidrodį mato "baisią liesą moterį su maišais po akimis".

Ar žinote, kodėl Viktorija Bekhem (Victoria Beckham, 40) nesišypso pozuodama fotografams? Pasirodo, Viktorija varžosi šypsotis žmonėms matant (dėl to ji tampa "baisi"). O dar stiliaus dievaitė bijo, kad visi pastebės jos veido odos nelygumus ir gėdijasi savo pilvo bei liesumo.

Keitė Bekinseil (Kate Beckinsale, 41), kuriai, regis, nuodėmė būtų skųstis trūkumais, apie savo figūrą sako taip: "Vytelė apvaliu užpakaliuku ir maža krūtine."

Žiūrint į tai, kaip savo klipuose apsirengusi Šakira (Shakira, 37), sunku patikėti, kad ji gėdijasi savo kūno. Tačiau dainininkė prisipažįsta: "Aš labai varžausi savo kūno. Galiu apnuoginti tik pilvą."

Keti Peri (Katy Perry, 29), būdama paauglė, labai bijojo, kad jos krūtinė liks maža. Dainininkė sako melsdavusi Dievo "tokios krūtinės, kad iš už jos, kai guliu lovoje, nesimatytų kojos". Atrodo, malda buvo išklausyta.

Kameron Dias (Cameron Diaz, 41) taip pat neduoda ramybės krūtinė: "Aš visą laiką ją čiupinėju, tikėdamasi, kad nors kiek paaugo, bet viskas veltui: ji maža, kaip ir buvo!"

Aktorė Kira Naitli (Keira Knightley), kuriai daugelis merginų pavydi puikios figūros, gėdijasi savo liesumo: "Žurnalai vis rašo, kad dabar nemadinga rodyti pilvą. Įdomu, ką gi man tuomet rodyti? Juk krūtinės neturiu."

O štai garsus modelis - didžiakrūtė Keitė Epton (Kate Upton, 22), priešingai, svajoja apie mažą krūtinę: "Svajoju apie mažą krūtinę kiekvieną savo gyvenimo dieną! Noriu vilkėti glaustinukes plonomis petnešėlėmis ir nesisegti po jomis liemenėlės. Su pirmojo dydžio krūtine gyventi daug lengviau."

Klaudija Šifer (Claudia Schiffer, 43) save iki šiol laiko "kartimi"! Net supermodelio statusas nepadėjo Klaudijai kovoti su kompleksu. Kartą K.Šifer interviu prasitarė vengianti avalynės aukštomis pakulnėmis, kad nebūtų taip pastebima, jog ji daug aukštesnė už savo vyrą.

Selena Gomes (Selena Gomez, 22) lyg ir neišsakė nepasitenkinimo savo figūra. Užtat dainininkei atrodo, kad jos ausys itin keistos formos. "Nežinau, ar pastebėjote, bet visada stengiuosi paslėpti jas po plaukais."

***********

Ir pabaigoje - išmintingi puikiosios Sofi Loren (Sophia Loren, 79), kuriai šiemet (kas galėtų patikėti!) sukaks 80 metų, žodžiai: "Rausvi skruostukai, įgudusiai nupudruota nosis ir meistriškai padažytos akys - ne svarbiausia stengiantis atrodyti patraukliai. Grožis priklauso nuo kitko - gerumo, proto ir, aišku, vaizduotės, be kurios įspūdinga moterimi netapsi."

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder