Žurnalas "People" gražiausia pasaulio moterimi išrinko aktorę Lupitą Niongo

Žurnalas "People" gražiausia pasaulio moterimi išrinko aktorę Lupitą Niongo

Niujorke leidžiamas žurnalas "People" gražiausia pasaulio moterimi išrinko "Oskaro" laureatę Lupitą Niongo (Lupita Nyongo).

31 metų juodaodė gražuolė šį titulą perėmė iš Gvinet Peltrau (Gwyneth Paltrow), kuri gražiausia buvo išrinkta pernai. Tai buvo jau 25 kartas, kai "People" rinko gražiausią planetos moterį.

"Tai jaudina, tai yra didžiulis, didžiulis komplimentas", - sakė Meksikoje gimusi ir Kenijoje augusi L. Niongo, kuriai šiais metais įteiktas prestižinis "Oskaras" už antro plano vaidmenį juostoje "12 vergovės metų" ("12 Years a Slave"). Kai buvo dar vaikas, jai gražūs atrodė tik žmonės šviesia oda ir ilgais šviesiais plaukais, nors jos motina jai visad sakė, kad ir ji yra graži, pasakojo aktorė.

"Kažkada aš tuo truputį ir patikėjau. Tačiau didžiausias komplimentas vis dar yra, kai mane kas nors pavadina gražia, nors aš makiažą naudoju tik minimaliai", - kalbėjo L. Niongo.

Gražiausiomis moterimis anksčiau, be kitų, buvo karūnuotos Mišelė Pfaifer (Michelle Pfeiffer), Džulija Roberts (Julia Roberts) ir Džudi Foster (Jodie Foster). Iš tikrųjų žurnalas skiria titulą "Gražiausias žmogus" ("Most Beautiful"). Todėl tarp gražiausiųjų yra ir vyrų - Melas Gibsonas (Mel Gibson), Tomas Kruzas (Tom Cruise) ir Leonardas Dikaprijas (Leonardo DiCaprio).

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder