Verslininkas Ž. Grigaitis: jei galėčiau laiką atsukti atgal, nebūčiau vedęs tos moters

Verslininkas Ž. Grigaitis: jei galėčiau laiką atsukti atgal, nebūčiau vedęs tos moters

„Nenorėčiau atsukti nei vieno momento savo gyvenime. Nenorėčiau nieko keisti. Galbūt vienintelis dalykas, kuri keisčiau, tai nebūčiau vedęs tos moters. Bet tuo metu viskas atrodė kitaip – aš mylėjau, pasitikėjau ir norėjau būti kartu. Deja, gyvenimas apsivertė aukštyn kojom. Aš nebuvau reikalingas tam žmogui, ji pasirinko kitą kelią. Ir tai vienintelis dalykas, ką pakeisčiau, jei galėčiau laiką atsukti atgal...“ – jau šįvakar gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos verslininkas Žilvinas Grigaitis.

Apie verslininką, kelionių maniaku kartais pavadinamą Žilviną Grigaitį, rodos, girdėjome jau viską. Jis niekada nevengė atvirai papasakoti apie savo gyvenimą ir nesėkmes kad ir kas nutiktų – skyrybos su antrąja žmona, netikėtai užklupęs vėžys ar vienintelė duktė, su kuria nutrūkęs ryšys.

Tačiau neseniai 50-ies metų jubiliejų atšventęs verslininkas toks atviras, koks vargu ar kada nors buvo. „Ko gero, tapau dar sentimentalesnis, o ir laikas toks, kai, permąstęs gyvenimą, padarai savotišką suvestinę – ne tik nuveiktų darbų, tačiau ir to, ko vis dar neturi, nors tau jau 50!“ – sako Žilvinas.

Apie tai, kodėl kažkada nusprendė pasitraukti iš gyvenimo, kodėl iki šiol kalbėdamas apie mirusius tėvus kaltina save, dėl ko labiausiai gailisi ir kiek dešimčių tūkstančių eurų prarado karantino metu, jau šįvakar, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, 20.00 val., tik per LNK.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder