Televizijos laidų vedėja I. Juciūtė-Čibirkienė: dukros nelaiko manęs žvaigžde

Televizijos laidų vedėja I. Juciūtė-Čibirkienė: dukros nelaiko manęs žvaigžde

Tradicinės virtuvės puoselėtoja, TV3 televizijos laidų vedėja Ilona Juciūtė-Čibirkienė ne tik talentinga kulinarė, bet ir rūpestinga dviejų dukrų mama.

Augindama paaugles, moteris neišvengiamai susiduria su kasdieniais rūpesčiais, tačiau pasakoja, kad, prisimindama savo pačios jaunystės dienas, šiandien lengviau toleruoja mergaičių maištus, o ryšys su vaikais, jiems augant, tik tvirtėja.

Šį šeštadienį TV3 televizijos žiūrovus žadins kulinarinių kelionių po Lietuvą laida „Maisto kelias“.

Trys bičiuliai – kulinarė I. Juciūtė-Čibirkienė, grupės „ŽAS“ narys Gidonas Šapiro-Bilas ir Lietuvoje dešimtmetį gyvenantis šrilankietis Dilanas Dampella Gamage'as – leisis į kelionę po Klaipėdos apskritį, kur domėsis žuvininkystės tradicijomis ir Mažosios Lietuvos kultūrinių bei kulinarinių paveldu.

Ilona pasakoja, kad visą vasarą trunkančios kelionės, nors ir dovanoja neišdildomų įspūdžių, atima daug laiko, kurio nebelieka artimiesiems. Visgi moteris pripažįsta, jog jos dukros pykčių dėl to nekelia, mat po to, kai pakvietė jas prisijungti prie vieno iš filmavimų, puikiai ėmė suprasti mamos darbo subtilybes.

„Jos tikrai ne kartą stebėjosi, kodėl po filmavimų aš namo grįžtu pavargusi. Juk tikras malonumas turėtų būti keliauti, valgyti, pramogauti. Tačiau, kai jas pasiėmiau kartu į filmavimą, jos pamatė, kiek visko daug vyksta už kamerų.

Visgi namuose aš joms esu mama, tad televizijos jos nesureikšmina ir žvaigžde manęs nelaiko. Nors to ir nenoriu: nereikia, kad jos sektų kiekvieną mano vedamą laidą ar liaupsintų, kad esu ant žurnalo viršelių ar portalų puslapiuose. Aš joms pirmiausia esu mama, tokia ir noriu likti“, – atvirauja Ilona.

17-metę Medą ir 14-metę Eglę auginanti Ilona tikina, kad motinystė į jos gyvenimą įnešė tik gražiausių spalvų. Ji visada turės dvi drauges, su kuriomis išliks nenutrūkstamas ryšys. Visgi, nors mergaičių televizijos kelias netraukia, matydamos Iloną nuolat besisukančią virtuvėje, išbandyti šios veiklos neatsisako.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder