Siamo dvynės apie meilės paieškas: „Bet kokio šalia – nereikia!“

Siamo dvynės apie meilės paieškas: „Bet kokio šalia – nereikia!“

„Esame ta senoji karta, kuriai nereikia laikinų dalykų. Tėvai mus auklėjo taip, kad šeima – vertybė, kurią kuria du, o ne vienas. Tai jeigu tokio žmogaus nėra, arba tu jo nesutinki, tai bet kokio šalia irgi nereikia. Taip, dabar vyrai gali įsižeisti, bet jūs išmokite stengtis... Mano, kad parodys dėmesį, pasigirs, koks šaunuolis yra, ir visos sukris po kojomis... Berniuk, ne taip vyksta reikalai“, - jau šį antradienio vakarą 19.30 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ teigs seserys dvynės Vitalija ir Vilija Tamulevičiūtės.

Atskirti garsiąsias Siamo dvynukes Vitaliją ir Viliją tuomet, kai merginos apsirengusios vienodai, – nelengva užduotis. O susitarti su sesėmis dėl interviu – it su Holivudo žvaigždėmis... Ir ne todėl, kad merginos būtų arogantiškos, mėgautųsi dėmesiu, ir mėgtų šokdinti aplinkinius, o todėl, kad net kartu gyvendamos, ir atrodančios kone identiškai, 31-erių Vitalija ir Vilija, priešingai, nei daugelis mano, yra labai skirtingos ir gyvena atskirus gyvenimus.

Vitalija dirba knygyne, o Vilija – registratore vienoje sostinės ligoninių, tad skiriasi merginų darbo grafikai... Be to, interviu jos duoda tik kartu, ir jei viena kuri nesutiks, antroji kalbėti taip pat atsisakys. Tačiau dėl vieno sutartų ko gero kiekvienas - garsiai šnekančių, nuolat besijuokiančių, ir ryškiai lūpas pasidažiusių 31-erių sesių neįmanoma nepastebėti.

Prieš 31-erius metus, Alytuje suaugusiais viršugalviais gimusios dvynukės Tamulevičiūtės tapo sensacija ne tik Lietuvoje, tačiau ir tuometinėje Sovietų Sąjungoje. O tai, kad pirmagimės dukros gimė suaugusios galvomis, seserų mamai gydytojai pasakė po gimdymo praėjus tik dviem dienoms, prieš tai suleidę raminamųjų. Filmuoti reto fenomeno žurnalistai tuomet keliavo ne tik iš Europos, bet ir Amerikos, o sensacija tapusių mergyčių istoriją sekė visa Lietuva.

Atskirtos seserys buvo beveik dvejų metukų. Specialiai šiai operacijai Vilija ir Vitalija buvo skraidintos net į Maskvą, o lietuviui gydytojui, kuravusiam naujagimes, tik iš trečio karto pavyko įkalbėti garsų gydytoją iš Rusijos imtis rizikingos operacijos ir atskirti dvynes. Operacija tuomet truko net 16 valandų. Niekas nežinojo, ar mergytės išgyvens abi, ar tik viena jų.

Po šios operacijos sekė dar viena – Amerikoje, Dalase Vitalijai ir Vilijai buvo atlikta kaukolių rekonstrukcijos operacija. Po jos kurį laiką sesės privalėjo dėvėti šalmus. Merginos pasakos nesulaukusios iš gydytojų jokių įspėjimų, dėl kurių galėtų nerimauti ateityje. „Mes tikrai esame sveikos, galime turėti vaikų, tiesiog turime saugoti galvas, ir nerizikuoti taip, kad jas susižeistume“, - pasakos seserys.

Šiuo metu merginos remontuoja nuosavą dviejų kambarių butą, kuriame kartu gyvena jau trejus metus. Apžiūrinėdamos ant Užupio tilto turėklų kabančias jaunavedžių spynas, simbolizuojančias amžinos priesaikos užtvirtinimą, seserys prisipažins vis dažniau pagalvojančios apie antrąsias puses, kurias norėtų sutikti, šeimą, ir vaikus.

Tiesa, prisipažįsta, kad širdies draugo nė viena kol kas neturinti, nors simpatijų – netrūksta. Merginos nesikuklins, ir į tautiečių vyrų pusę pasakodamos apie pasimatymus įridens net ne akmenuką, o visą Puntuką...

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder