Sergejus Maslobojevas su žmona susilaukė trečios atžalos

Sergejus Maslobojevas su žmona susilaukė trečios atžalos

Vieno geriausių Lietuvos kovotojų, pasaulio kikbokso čempiono, "Metų klaipėdiečio" Sergejaus Maslobojevo šeimoje džiugus įvykis - žmona Airinė ankstų ketvirtadienio rytą pagimdė dukrelę. Tėveliai jai davė Rajos vardą.

"Po dviejų sveikų, gražių, tvirtų, bei išdykusių berniokų - ši princesė yra tarsi Dievo dovana. Suprantu, kad tėvystės teks mokintis iš naujo. Kad griežtas ir tvirtas būdas turės pasikeisti namuose. Esu dėkingas gyvenimui už tobulai išsipildžiusią svajonę - auginti du brolius ir savo mieląją princesę! Ačiū mano mieloji, Airyte, už šią gyvenimo dovaną bei išbandymą. Kartu mes galime viską! Kartu mes visko ir pasieksime! Ačiū Tau labai", - savo "Facebook" paskyroje parašė S. Maslobojevas. 

"Vakarų ekspresui" telefonu susisiekus su S. Maslobojevu, šis papasakojo daugiau detalių ir pasidalijo savo džiaugsmu.

"Tiesiog iš džiaugsmo skrajoju padebesiais. Išsipildė mano svajonė. Nuostabu. Žmona 4 ryto pažadino ir pasakė, kad jau laikas vykti į ligoninę. Prieš penkias ryto jau buvome ligoninėje, o 5 val. 57 min. ryto jau gimė mūsų dukrytė", - pasakojo S. Maslobojevas.

Abu iš Klaipėdos kilę, tačiau pastaruosius kelerius metus Vilniuje gyvenantys jauni tėveliai sulaukė jau trečiosios atžalos. Jie taip pat augina du berniukus - šešerių metukų Ramirą ir spalio 6 dieną metukų gimtadienį švęsiantį Raoną.

Pasiteiravus, kas mergytei sugalvojo vardą Raja, kovotojas atsakė: "Dar, kai rinkome vardą antram savo berniukui Raonui, tuomet jau žinojome, kad, gimus dukrytei, suteiksime Rajos vardą. Sprendimas buvo priimtas jau prieš beveik metus", - paaiškino S. Maslobojevas.

Be to, jis pabrėžė, kad "Ra" simbolizuoja saulę, šviesą ir amžinybę.

"Kaip pastebėjote, visų mūsų trijų vaikučių vardai prasideda raidėmis "Ra". Kalbant apie dukrytę, "Raj-ja" išvertus į lietuvių kalbą reiškia aš esu rojus. Tai tarsi mūsų šviesa, saulė. Mūsų nuostabusis spindulėlis", - akcentavo S. Maslobojevas.

Jis tikisi, kad dukrytė į jų šeimą įneš švelnumo, jaukumo ir ramybės.

"Kai grįžti pavargęs po darbų, sūnums dar nori pasistumdyti, pažaisti su šautuvėliais ir panašiai. Tikiuosi, kad dukrelė bus tarsi to chaoso tramdytoja. Tikiuosi, kad ateityje ji prieis prie tėčio, apsikabins ir bus tarsi tas švelnusis angelėlis, kuris suteiks ramybės", - "Vakarų ekspresui" sakė S. Maslobojevas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder