Scenos legenda Nelly Paltinienė amžinojo poilsio atguls Lietuvoje

Scenos legenda Nelly Paltinienė amžinojo poilsio atguls Lietuvoje

Šeštadienį, vasario 29-ąją, Anapilin iškeliavusi legendinė dainininkė Nelly Paltinienė, pastaraisiais metais gyvenusi Vokietijoje, amžinojo poilsio atguls Lietuvoje. Tai portalui LRT.lt patvirtino jos bičiulis kunigas Arūnas Peškaitis.

„Lietuva – visada mano širdyje“, – ne kartą portalui LRT.lt yra sakiusi šviesios atminties N. Paltinienė, tad ir amžinojo poilsio ji atguls Vilniuje.

„Kalbėjau su Nelly vyru Arvydu Paltinu. Jis kol kas nežino, kada tiksliai bus kremuoti Nelly palaikai, todėl kol kas nėra žinoma ir kada urna bus atvežta į Lietuvą, kada bus surengtos laidotuvės. Tačiau amžinojo poilsio ji tikrai atguls Vilniuje“, – portalui LRT.lt sakė A. Peškaitis.

Arūnas Peškaitis / J. Stacevičiaus/LRT nuotr.

Jau gyvendama Vokietijoje Nelly visuomet labai šiltai ir su ilgesiu kalbėjo apie Lietuvą: „Mano šeima – Lietuva. Ji visada svarbi mano mintyse, mano jausmuose. Nuolat stebiu, domiuosi, kas ten vyksta, ir linkiu tik gero.“

LRT.lt primena, kad N. Paltinienė mirė vasario 29-ąją. Prieš keletą metų atlikėja susirgo plaučių uždegimu, turėjusiu komplikacijų.

Nelly Paltinienė 

Dėl to pastaraisiais metais N. Paltinienė gyveno ir gydėsi Vokietijoje, Manheime. Dėl sveikatos atlikėja beveik neišeidavo iš namų, o, kaip yra pasakojusi, paskutiniu metu didžiausiu džiaugsmu jai buvo tapęs langas, per kurį stebėjo pasaulį.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder