Sausį kūdikio susilaukusi Evaldo Petrausko žmona Goda tapo ringo mergina: „Norėjau save išbandyti“

Sausį kūdikio susilaukusi Evaldo Petrausko žmona Goda tapo ringo mergina: „Norėjau save išbandyti“

Pernai vasarą susituokusios boksininko Evaldo Petrausko (26 m.) ir Godos Sabastinavičiūtės (23 m.) poros šeštadienį „Siemens“ arenoje laukė iššūkis. Olimpinis prizininkas ruošėsi antrajai karjeroje profesionaliai kovai, o jo žmona nusprendė išbandyti save ringo merginos vaidmenyje. Žvelgdamas į smulkutę Godą nė neįtartum, kad ji – dviejų vaikų mama, antrosios atžalos susilaukusi vos prieš 1,5 mėn.

Šeštadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje surengtas „Bushido & KOK World Series 2019 in Vilnius“ turnyras. Kovų sąraše mirgėjo ir 2012 metų olimpinių žaidynių prizininko Evaldo Petrausko pavardė.

Šeštadienį numatyta olimpiečio dvikova su 29-erių gruzinu Kacha Avetisianiu – vos antroji profesionali kova sportininko karjeroje. Debiutiniame pasirodyme, kuris vyko prieš metus, jam prireikė vos minutės, kad pasiųstų varžovą į nokautą. Antroji dvikova buvo numatyta praėjusį lapkritį, tačiau į ringą E.Petrauskas taip ir nežengė – patyrė buitinę traumą. Tačiau žiūrovams davė pažadą, kad netrukus sugrįš. Ir sugrįžo. Šių metų kovo 16-ąją.

Šįkart šilutiškio boksininko arenoje laukė ypatingas palaikymas – iš Šiaulių kilusi žmona Goda Petrauskienė nusprendė tapti „Bushido Angels“ ringo mergaite, palydinčia sportininkus į kovą.

„Man visada patikdavo gražiai atrodančios panelės. Kažkaip nedrįsdavau. Dabar, sakau, laikas pabandyti. Norėjosi įgyti kažkiek drąsos“, – savo sprendimą paaiškino debiuto kaip „Bushido Angels“ mergina nekantriai laukusi 23-ejų Goda.

Šalia jos sėdėjęs Evaldas pašmaikštavo: „Vyro atėjai palaikyti, sakyk“.

„Čia tik tau taip atrodo. Nesusireikšmink“, – meiliai paplekšnojusi vyrui per petį, šyptelėjo Goda, kurią į areną atlydėjo ir brolis Klaidas.

Paklausta, ar teko praeiti atranką, ir jei taip, ar ji buvo sunki, boksininko mylimoji atsakė neigiamai.

„Vyro vardas. Per vardą“, – toliau humoro šeštadienio vakarą nestokojo Evaldas.

Goda prisipažino, kad po repeticijos turnyro išvakarėse didelio jaudulio neliko.

„Vakar buvo baisiau, kai netikėtai pakvietė filmuotis kovotojų svėrimų ceremonijos metu“, – tai, kad teko dalyvauti tiesioginėje transliacijoje, paaiškino mergina.

Kol tėtis svėrėsi, o Goda pratinosi prie „Bushido Angels“ mergaitės vaidmens, jų vos 1,5 mėn. sulaukusi naujagimė snaudė šalia vežimėlyje. Paklausta, o kur mažylė šiuo metu, kol tėvai pluša „Siemens“ arenoje, Goda atsakė, kad pas senelį.

„Pirmą kartą paliekam. Susitvarkys, tikiuosi“, – vylėsi Evaldo žmona.

Anksčiau jai nėra tekę ragauti modelio duonos: neišbandė ji savęs nei fotomodelio vaidmenyje, nežengė ir podiumu.

„Visiškai naujas reikalas“, – tarsi nė kiek nesijaudindama, kalbėjo Goda.

O ar Evaldą kausto didesnis jaudulys, žinant, kad, kol jis ruošis kovai, žmona bus varstoma žiūrovų žvilgsnių?

„Jokio jaudulio. Kaip tik didesnis noras geriau pasirodyti, kai žmona šalia. Gal į ringą palydės“, – teigė Evaldas, pristatęs šalia siaučiančią savo aštuonmetę dukrą Gustę iš ankstesniųjų santykių.

Iki tol Goda visuomet, kai tik galėdavo, palaikydavo vyrą šalia ringo. Yra žmonų, kurios negali žiūrėti į mylimąjį, kovojantį ringe – per daug jaudinasi.

„Negalėčiau nežiūrėti, – paprieštaravo Goda. – Ar jaudinuosi, kai jis kovoja?“.

Nespėjus merginai atsakyti, įsikišo Evaldas: „Daugiau nei aš jaudinasi. Jau namuose iš kampo į kampą vaikšto, nebežino, kur dėtis. Savaitę iki kovos pradeda jaudintis. O aš... Kaip ėjo gyvenimas, taip ir toliau eina. Tik gal mesdamas svorį kiek piktesnis, irzlesnis būnu. Nieko nepadarysi, kai yra daug vaikų (pora augina vieną bendrą ir du vaikus iš ankstesnių santykių – aut. past.), negali užkrauti visos jų priežiūros tik ant žmonos pečių. Po to žmona pikta bus. Dalinamės“.

Ar kūdikis netrukdė pasiruošti kovai? „Nemanau, kad vaikai iš viso gali trukdyti. Pats turi susiderinti laiką: kada sportuosi, kada namuose laiką leisi, kada valgysi. Priprasti prie režimo. Šią pergalę noriu skirti sausį gimusiai dukrytei. Noriu jai parodyti, kad tėtis – čempionas“, – patikino Evaldas, kovo 19-ąją švęsiantis 27-ąjį gimtadienį.

Papildyta. Šeštadienio vakarą kova baigėsi E.Petrausko pergale. Kovotojas ringe užtruko tik kiek daugiau nei 2 min. Gruziną jis įveikė triskart paguldęs jį ant ringo grindų.

„Norėjau efektyvesnės pabaigos“, – prisipažino kovotojas.

Pora susipažino prieš daugiau nei trejus metus, tačiau draugauti ėmė tik nuo 2017-ųjų metų. O jau tuomet abejonių nei vienam, nei kitam nekilo – abu suprato, kad nori būti kartu.

Evaldas ir Goda susituokė 2018-ųjų rugpjūtį, o šiai progai pasirinko ne bet kokią šventovę. Jiedu amžiną meilę prisiekė Vilniaus Šv.Stanislovo ir Šv.Vladislovo arkikatedros bazilikoje.

Sausio 28-ąją porai gimė judviejų pirmagimė Emilija.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder