Per lėktuvo katastrofą sužeistas Holivudo aktorius Harisonas Fordas

Per lėktuvo katastrofą sužeistas Holivudo aktorius Harisonas Fordas

Per nedidelio lėktuvo katastrofą JAV Kalifornijos valstijoje sužeistas 72 metų Holivudo aktorius Harisonas Fordas (Harrison Ford). Jis nugabentas į ligoninę. H. Fordo atstovės teigimu, sužalojimai "nekelia pavojaus gyvybei". Esą tikėtina, kad jis "visiškai pasveiks".

Amerikiečių žiniasklaidos teigimu, H. Fordas pats pilotavo senovinį lėktuvą. Jis skrido vienas. Aktorius skrydžiui pakilo Santa Monikoje. Netrukus jis golfo aikštyne mėgino atlikti avarinį nusileidimą ir lėktuvu kliudė medį.

Ugniagesių atstovas sakė, kad 72 metų pilotas nuvežtas į ligoninę. Jis po incidento buvo sąmoningas. Jo sužalojimai - vidutinio sunkumo. Atstovas, atsižvelgdamas į asmens duomenų apsaugą, piloto tapatybės neįvardijo.

Pradėtas nelaimės tyrimas. Katastrofos priežastis kol kas nežinoma.

Apie garsenybes rašantis portalas "TMZ.com" paskelbė garso įrašą - esą H. Fordo skambutį pagalbos telefonu. Jis pranešė apie technines problemas.

Vienas liudininkas golfo aikštyne pasakojo išgirdęs trūkčiojančius variklio garsus. Tada lėktuvas "nosimi" rėžėsi į pievą.

H. Fordas yra aistringas pilotas mėgėjas. Praėjusį birželį aktorius filmuodamasis "Žvaigždžių karuose" ("Star Wars") Londone susilaužė kairę koją.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder