Pedagogės aprangoje – geltona, žalia, raudona

Pedagogės aprangoje – geltona, žalia, raudona

Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos biologijos ir geografijos mokytoja Diana Vepštienė pirmadienį savo apranga traukė ir moksleivių, ir kolegų akis. Pedagogė pasipuošė geltonos, žalios ir raudonos spalvos drabužiais, įsivėrė tų pačių spalvų auskarus.

Tądien mokytoja D. Vepštienė auklėtinius septintokus ir jų tėvelius pakvietė į viktoriną „Ką žinau ir ko nežinau apie Lietuvą“. Pasukti galvas teko mergaičių, berniukų ir tėvelių komandoms.

Pedagogė sakė, jog Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui jos auklėjamoji klasė skirs ne tik viktoriną: „Penktadienio naktį su mokiniais išsiruošime į 20 kilometrų žygį. Nuo gimnazijos patrauksime į piliakalnį, paskui per laukus ir miškus – į Balsėnus, kur papasakosime apie signatarus Jurgį Šaulį ir Kazimierą Antanavičių, uždegsime žvakeles.“

Kol septintokai keliaus gimtinės takais, tėveliai jiems ruoš arbatą ir sumuštinius, su kuriais pasitiks Balsėnuose. Į gimnaziją žygeiviai planuoja grįžti šeštadienį ryte 6 val. Prie septintokų žygio prisijungs jų broliai ir seserys.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder