Naujos Urtės Šilagalytės pareigos - mokytoja

Naujos Urtės Šilagalytės pareigos - mokytoja

Dainininkė Urtė Šilagalytė (22) šiomis dienomis gyvena maloniais įkurtuvių rūpesčiais. Išsipildė sena merginos svajonė – lapkričio pradžioje pradės veikti jos įkurta Urtės privataus dainavimo studija, kurioje pati atlikėja mokys dainavimo subtilybių.

"Vos pradėjusi studijas Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje pasvajodavau apie savo dainavimo mokyklą. Kadangi turiu džiazo vokalo ir muzikos pedagogo diplomą, mano profesija padiktavo ir tolesnės mano veiklos pasirinkimą. Tiek dainavimas scenoje, tiek darbas su vaikais teikia man didelį malonumą", - šypsojosi Urtė.

Nors savo studijoje mergina pradės darbuotis tik lapkričio pradžioje, mokytojos patirties ji jau yra sukaupusi nemažai. Mokinių ji turėjo ir anksčiau, tik dabar, kai turės savo studiją, darbai vyks kur kas patogiau ir sklandžiau. "Mano mokiniai 11-18 metų amžiaus, o kai pradės veikti studija, bus ir vyresnių. Labai smagu, kad su kiekvienu mokiniu dirbu individualiai, galiu kiekvieną geriau pažinti ir padėti atskleisti kiekvieno sugebėjimus. Taip pat stengsiuosi, kad mano mokiniai galėtų dalyvauti koncertuose, konkursuose ar festivaliuose. Pati vaikystėje daug kur dalyvavau ir tai buvo šauni patirtis, noriu, kad ir mano mokiniai džiaugtųsi tokia užklasine veikla, - entuziazmo ir idėjų neslėpė Urtė. – Nors ir taip ganėtinai lengvai randu bendrą kalbą su mokiniais, mokau užtikrintai ir su džiaugsmu, man tai taip pat bus savotiška mokykla – lavinsiu savo bendravimo įgūdžius."

Parengta pagal priedą "Laisvalaikis"

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder