Muzikantas iš Gargždų vakare pralinksmino daugiabučių gyventojus

Muzikantas iš Gargždų vakare pralinksmino daugiabučių gyventojus

Muzikantas, TV projektų „Lietuvos talentai“ ir „Mes – vieno kraujo“ dalyvis Karolis Šileika (37 m.) prisipažįsta matęs internete vaizdelių, kaip italų muzikantai balkonuose groja karantino metu namie įkalintiems žmonėms, ir pats sumanęs padaryti kažką panašaus.

Pažiūrėjo, kad balkone groti būtų nepatogu – nedaug kas matytų ir girdėtų – tad pasiryžo groti kieme tarp keturių Gargždų Dariaus ir Girėno gatvės daugiabučių.

Koncertą surengė pirmadienio vakarą 19 val. Grojo ne kokiu įprastu instrumentu, o skrabalais – unikaliu lietuvių liaudies instrumentu, kuriuo nedaug kad temoka groti.

Seniau jis buvo grojęs klavišais, gitara, būgnais, o 2016 m. išvydęs skrabalus jais labai susidomėjo ir išmoko muzikuoti ir jais.

Karolis sako, kad pasirodymas buvo tikrai vykęs: iš aplinkinių daugiabučių balkonų jį stebėjo daug žmonių, kiti buvo atsidarę butų langus, žiūrovai plojo ir palaikančiai šūkavo. Būta ir lauke stovėjusių jį filmavusių žiūrovų, kurie stengėsi laikytis saugaus atstumo.

Netrukus koncerto vaizdo įrašas paplito feisbuke ir ten Karolis sulaukė daug komplimentų.

„Nežinau, kodėl mintis taip koncertuoti man atėjo į galvą tik per karantiną – manau, ši idėja būtų pasiteisinusi ir kitu metu, bet prireikė tokios ypatingos progos, kad pasiryžčiau. Ir man, ir, atrodo, kaimynams tai buvo smagi pramoga“, – sakė muzikantas. 

Karolis prisipažino, kad dėl karantino teko atšaukti keletą koncertų, buvo atidėtos vestuvės, kuriose jis groja su grupe „Lotus“. Tiesa, vien iš muzikos jis su šeima neišgyventų – su verslo liudijimu jis dar dirba vandens filtrų meistru, juos montuoja ir taiso.

Koncertą stebėjusiems gargždiškiams padarė įspūdį ir kieme grojusio Karolio apranga – savotiškas sijonas-kelnės. Šį drabužį Karolis vilkėjo dar 2004 m. „Eurovizijos“ atrankoje, kur dalyvavo su grupe „Amberlife“.

Kurį laiką jis buvo šį drabužį visai pamiršęs, bet neseniai jį rado, per karantiną tvarkydamasis namus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder