Modelis, kuriam senatvė nebaisi

Modelis, kuriam senatvė nebaisi

Vokiečių kilmės modelis, prodiuserė ir laidų vedėja Heidi Klum (Heidi Klum) birželio pirmąją švęs 43 metų sukaktį, o vis dar aktyviai sukasi mados pasaulyje, yra sukūrusi ne vieną sėkmingą verslą grožio ir mados industrijoje, augina keturis vaikus ir atrodo puikiai.

Faktai

Heidi gimė 1973 metų birželio 1-ąją Vokietijoje.

Modelio ūgis 176 cm.

Buvo du kartus ištekėjusi. Pirmąjį kartą jos vyru tapo aktorius Rikas Pipino (Ric Pipino), su kuriuo santuoka truko nuo 1997 iki 2002 m., o 2005 m. Heidi ištekėjo už žinomo dainininko Sylo (Seal Henry Olusegun Olumide Adelo Samuel). Jų santuoka truko iki 2014-ųjų. Pora kartu susilaukė keturių atžalų - dviejų dukrų ir dviejų sūnų.

Savo kojas Heidi yra apdraudusi dviem milijonais JAV dolerių.

Heidi – versli moteris. Ji turi savo apatinio trikotažo, maudymosi kostiumėlių ir grožio produktų linijas.

Turi mažą krepšelį vaikystėje iškritusių dantukų. Tai jos sėkmės talismanas.

Jos vardas yra suteiktas ir vienai rožių rūšiai.

Heidi Klum mintys apie grožį ir mitybą

Aš nesu ta blizganti diva, kuri tik sėdi savo soste ir skirsto darbus bei nurodinėja kitiems.

Mano gyvenimo credo - pašėlkime su aksesuarais. Diržai, plaukų segtukai, papuošalai - to niekada negana.

Niekada nelankiau modelių mokyklos ir niekam nesiūlau lankyti. Mados pasaulyje vieną dieną esi laukiamas ir mylimas, o kitą tave jau gali išspirti.

Cheminį plaukų šukavimą išbandžiau dar būdama maža. Mano mama buvo kirpėja, tad tokiu pat būdu plaukus sutvarkė ir tėčiui. Atrodžiau kaip pudelis, bet tuo metu tokios šukuosenos buvo "ant bangos".

Aš negaliu žiūrėti į veidrodį ir jame matyti dirbtinius dalykus. Aš jau geriau sensiu kaip visi žmonės. Nemanau, kad senti yra blogai, tu tiesiog keitiesi, ir viskas.

Tiesą sakant, aš valgau labai daug, bet tai sveikas maistas.

Modeliai privalo būti pasiruošę patiems netikėčiausiems ir nutrūktgalviškiausiems dalykams.

Aš iš tikrųjų norėjau būti drabužių dizainerė. Jaunystėje labai mėgau siūti siuvimo mašina viską, nuo rūbelių savo lėlėms iki karnavalinių kostiumų. Bet kažkada laikraštyje pamačiau modelių atrankos reklamą. Aš užpildžiau anketą, pridėjau savo nuotraukų ir išsiunčiau. Jaunimas pridaro kvailiausių dalykų.

Svarbiausia - sveikai maitintis ir sportuoti. Ypač jei greitu metu laukia kokio žurnalo viršelio fotosesija ar bikini šou, arba jei noriu savo pačios metų kalendoriaus. Tokį, beje, ir pasidariau 2000-aisiais.


Aš mėgstu, kai grožio produktai yra kokybiški, universalūs ir veikia greitai. Mano vonioje nerasite 50 skirtingų priemonių, losjonų ir prausiklių kiekvienam kūno milimetrui atskirai. Tai ne man.

Būti „Victoria's Secret" modeliu buvo mano visų laikų svajonė.

Modelio darbe visuomet esi giriamas, kaip puikiai atrodai, kaip gerai pavyko fotosesija, bet niekada negali žinoti, ką tie žmonės kalba už nugaros.

Man patinka tie rūbai, kuriuos galima vilkėti ilgiau nei vieną sezoną.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder