Mindaugą Jonušą meilė veda į Panevėžį

Mindaugą Jonušą meilė veda į Panevėžį

Su saulėtu oru į Panevėžį nedrąsiai ateina pavasaris ir Mindaugas Jonušas – praeityje žinomas skandalingas dainininkas, o dabar save socialiniuose projektuose išreiškiantis visuomenininkas. Dar prieš pusmetį jis tvirtina nė minties neturėjo apsigyventi Aukštaitijos sostinėje, kol į Mindaugo gyvenimą vieną dieną atlėkė Amūro strėlė iš paties Panevėžio.

„Keista, kai grynas žemaitis važiuoja gyventi į Aukštaitiją. 30 metų gyvenau Klaipėdoje, ji man buvo sava, o dabar tokia realybė, kad įsimylėjau Panevėžį“, – pokalbį apie pavasario pokyčius pradėjo M. Jonušas, įspėjęs nevadinti jo kadaise buvusiu scenos vardu Minedas.

Jau kelinti metai šis klaipėdietis sceną iškeitęs į socialinę veiklą, o savo šou karjeros net ir nebelabai nori prisiminti.

„Dabar esu tik Mindaugas – toks mano vardas pase, taip mane vadina šeima, toks atvažiuoju ir į Panevėžį. Minedas buvo tik marionetė prodiuserių rankose ir dažnai prieš mano valią. Su Mindaugu jis jokių sąsajų neturi ir dabar tokios garbės nebekartočiau. Visada sakiau, kad tai trumpalaikis projektas“, – aiškino buvęs dainininkas ir pridūrė, kad tik Mindaugu jį dabar vadina ir pat gyvenimo pokyčių kaltininkė – mylima mergina iš Panevėžio.

Panevėžio nebijo

Būtent mergina ir lėmė, pasak pašnekovo, kad gimtinę iškeitė į Panevėžį. Su dabar jau savo sužadėtine vyras susipažino per socialinę veiklą. Jo mylimoji taip pat šiek tiek susijusi su panašia veikla, tačiau daugiau apie savo švelniai vadinamą mergaitę Mindaugas atvirauti nebenorėjo. Ji esą nėra Panevėžyje žinomas asmuo, bet labai miela ir išmintinga mergina, kuri mylimąjį priima tokį, koks šis yra.

„Buvo visko: ir scena, ir televizija, ir socialiniai projektai, ir draugystės, bet taip, kaip dabar, dar niekada nesijaučiau. Net šiandien atsikėlęs pasakiau savo mergaitei, kad man dabar labai saugu ir gera – nebereikia net ir „feisbuko“, – pasakojo klaipėdietis.

Anksčiau jis ne kartą lankėsi Panevėžyje, Mindaugą žavi Senvagė, patinka Panevėžio kolegija, kur teko padirbėti su vykdomais projektais. Visuomenininkas džiaugiasi net gavęs dovanų puoduką iš šios mokyklos, kuris jam dabar kaip naujo kelio ženklas.

„Galima sakyti, kad nuo puoduko iki Panevėžio. O dabar bandau pažinti jūsų miestą, tradicijas, pajusti dvasią – daug ko čia ir nežinau. Bet man čia patinka, net oras kitoks, strategiškai patogus miestas“, – šypsojosi būsimas panevėžietis.

Garsenybės statusas praeityje

Įžymybei patiko, kad Panevėžio gatvėse praeiviai jį sutinka ramiai, be didelio dėmesio. Jo Mindaugas nežada siekti ir ateityje. Į Aukštaitiją tvirtina atsikraustantis ne viešam gyvenimui.

„Tikrai nepamatysite manęs nei scenoje, nei Savivaldybėje. Dirbsiu kokį nors paprastą darbą ir būsiu eilinis žmogus“, – teigė Mindaugas.

Pašnekovas tvirtina esąs baigęs socialinių mokslų ir jūrininkystės specialybes. Socialinėje veikloje jis teigia besijaučiantis gana tvirtai, tačiau ši sritis klaipėdiečiui jau lyg ir per ankšta. Dabar buvęs dainininkas turi naują aistrą – rašymą ir žurnalistiką.

„Man tai visai gerai sekasi. Kai kartą pabadžiau padaryti video reportažą gatvėje, supratau, jog tai mano. O rašau visai neblogai – Lietuvos rašytojų sąjungos Klaipėdos skyriaus man yra skyręs europremiją už prozos kūrinį“, – pasakojo M. Jonušas.

Jis tvirtino, kad mielai dirbtų Panevėžio žiniasklaidoje. Esą jau yra rašęs straipsnių net rimtomis temomis ir šie sulaukdavo nemažai skaitytojų dėmesio. Internete pašnekovas nuolat viešina savo taip vadinamus socialinius rašinius.

Atsikraustyti į Aukštaitiją jis žada gegužę, šiuo metu ieško būsto, kur gyvens kartu su drauge. Koks tai bus miesto kvartalas, pora nežino, tačiau M. Jonušas teigia esantis tikras dėl savo ateities planų. Juose vyras regi šeimą. Jai, pasak pašnekovo, sulaukus 30-ies pats laikas.

„Ateityje tikrai bus ir vedybos, bet dar anksti apie tai kalbėti, užtenka sužadėtinių statuso. Kol kas gyvenu meile ir jaučiuosi, kad tik dabar iš viso gyvenu, realizuoju save, kaip asmenybę. Šitie metai man bus geriausi“, – kalbėjo meilės emigrantas ir parodė nuotrauką su mylimosios ranka, ant kurios puikuojasi sužadėtuvių žiedas su didžiuliu deimantu.

Tiesa, pačios mylimosios joje nematyti.

M. Jonušas nekartą žiniasklaidai džiaugėsi įsiplieskusia meile bei skelbė apie sužadėtuves. Kai kurias tokias draugystes vėliau pavadino savo šou dalimi ir prodiuserių sumanymu.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder