Metų tėvai

Metų tėvai

Nemažai garsenybių 2014 metais tapo tėvais: kai kas pirmąjį kartą, o kai kas, kaip gražuolė manekenė Vodianova, susilaukė ketvirtos atžalos.

Natalija Vodianova ir Antuanas Arno (Antoine Arnault)

Tikra motina didvyre tapo 32 metų modelis Natalija Vodianova, kuri gegužę mylimajam Antuanui Arno padovanojo sūnų Vitią. Natalijai šis vaikas jau ketvirtas! Nors ir pati N.Vodianova atrodo kaip vaikas - jaunatviška, spontaniška ir labai laiminga. Natalija neslėpė savo džiaugsmo, vaikštinėdama su sūnumi po Paryžių ir rodydama gerbėjams jo pirmąsias nuotraukas. Be to, kaip tikras modelis, N.Vodianova sutiko su naujagimiu sūnumi nusifotografuoti žurnalui.

Mila Kunis (Mila Kunis) ir Eštonas Kačeris (Ashton Kutcher)

Visą nėštumo laiką Mila Kunis (31) stengėsi praleisti namuose, vengdama viešų pasirodymų, tačiau visas pasaulis vis tiek stebėjo jos ir E6tono Kačerio (36) žvaigždės gyvenimą. Viskas pagaliau baigėsi rugsėjį - M.Kunis rugsėjo 30 d. sėkmingai pagimdė dukrą Vajet Izabel (Wyatt Isabell). Įdomu, kad buvusi Eštono žmona Demi Mur (Demi Moore) asmeniškai pasveikino porą susilaukus vaiko ir palinkėjo jiems daug laimės. Taurūs santykiai! Mila tiek džiaugiasi motinyste, jog tvirtina, kad jei ir grįžtų į darbą - dukra būtų šalia.

Eva Mendes (Eva Mendes) ir Rajenas Goslingas (Ryan Gosling)

Gandai apie poros išsiskyrimą sklandė visus pastaruosius metus, o jie visai neketino skirtis ir pasielgė atvirkščiai - tapo mažylės Esmeraldos tėvais! 40-metė Eva pagimdė savo pirmąjį vaiką rugsėjo 12 dieną, ir tai visiems tapo tikru netikėtumu. Mat visą nėštumo laikotarpį E.Mendes ir R.Goslingas (34) taip uoliai slapstėsi, kad gerbėjai apie viską sužinojo paskutiniai. Laimingi tėvai dukrą pavadinio Esmeralda Amada Gosling (Esmeralda Amada Gosling), o artimi porai šaltiniai tvirtina, jog R.Goslingas "tiesiog išprotėjęs iš laimės".

Vladimiras Kličko ir Haiden Pentjer (Hayden Panettiere)

Boksininkas Vladimiras Kličko (38) ir jo mylimoji Haiden Pentjer (25) tapo tėvais visiškai neseniai: amerikietė aktorė rugsėjo 9 dieną pagimdė dukrą, kurią pavadino Kaja Evdokija (Kaya Evdokia). Pirmasis džiugią naujieną pranešė mažylės dėdė Vitalijus Kličko, o tėvai nusprendė nedaryti jokių oficialių pareiškimų.

Kristina Agilera (Christina Aguilera) ir Metju Ratleris (Matthew Rutler)

Dainininkė Kristina Agilera (33) savo širdies draugui Metju Ratleriui rugpjūtį padovanojo dukrą Samer Rein (Summer Rain, vardas reiškia "vasaros lietus"). Mažylė - pirmas Kristinos ir Metju vaikas, o dainininkė dar augina 6 metų sūnų Maksą, kurio susilaukė su pirmuoju sutuoktiniu Džordanu Bretmanu (Jordan Bratmanu).

Skarlet Johanson (Scarlett Johansson) ir Romenas Doriakas (Romain Dauriac)

Aktorė Skarlet Johanson (30) ir jos jaunikis prancūzų žurnalistas Romenas Doriakas (32) tėvais tapo rugsėjį - žvaigždė pagimdė dukrą Rouz Doroti (Rose Dorothy). Dabar Skarlet neslepia, kad mėgaujasi motinyste ir mielai kalba interviu šia tema. Neseniai aktorė pareiškė: "Aš esu maitinanti mama, ir man tai beprotiškai patinka. Neketinu atsisakyti maitinti krūtimi, juk tai gerai ne tik Rouz, bet ir man."

Šarlena Vitstok (Charlene Wittstock) ir kunigaikštis Alberas (Albert)

Gruodį Monake įvyko ilgai lauktas įvykis: kunigaikštienė Šarlena (36) pagimdė vyrui dvynukus - dukrą Gabrielą ir sūnų Žaką. Anksčiau buvo kuždamasi, kad Šarlena ilgai negalėjo pastoti ir tai neigiamai atsiliepdavo sutuoktinių santykiams. Bet dabar ir Alberas (56), ir Monako gyventojai gali ramiai miegoti - sostą bus kam paveldėti! Beje, mergaitė pretenduoti į sostą negali, bet gaus grafaitės Karlades titulą.

Robertas Daunis Jaunesnysis (Robert Downey Jr.) ir Suzan Dauni (Susan Downey)

Savo neseniai gimusią dukrelę laimingi Robertas (49) ir Susan (41) tėvai pavadino Avri Roul (Avri Roel). Ir, pasak aktoriaus, jis nežinąs ką tas vardas reiškia - tiesiog jis jam labai gražus. Tai antras poros, esančios beveik dešimtmetį kartu, vaikas.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder