Lietuvė modelis - pasauliniame mados žurnalo viršelyje

Lietuvė modelis - pasauliniame mados žurnalo viršelyje

Spalio 21 dienos vėlų vakarą MB modelių namų komanda sulaukė ypatingos žinios - modelis Rugilė Tuškevičiūtė pateko į pasaulinio mados žurnalo Pretty Faces Model Magazine viršelį. Šis ypatingas mados žurnalas, kuriame puikuojasi ne vienas modelių namų modelis dar plačiau atvers duris siekti profesionalumo.

Iš mažo Musninkų miestelio kilusi Rugilė po patekimo į žurnalo viršelį nežada susirgti žvaigždžių liga ir toliau aktyviai siekti modelio aukštumų. Kartu su talentinga fotografe Rasa Jarmaliene mergina žada nustebinti mados pasaulio gerbėjus.

 

Aktyvi ir atsakinga mergina netrukus su nauja fotografe Živile pristatys miesto merginos įvaizdį, kurį kūrė kartu su modelių namų koordinatore Beatriče Strikaite. Anot modelių namų vadovo Mindaugo Jonušo šiandien svarbu siekti, kad tai nebūtų pirmas ir paskutinis viršelis mados žurnaluose, o sistemingai ir kryptingai dirbti, kad bendras darbas duotų gerų vaisių.

Tikimasi, kad ir lapkričio mėnuo visiems padovanos daugiau teigiamų emocijų šiais nelengvais laikais. O Rugilės pavyzdys padrąsins provincijos merginas siekti savo svajonių.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder