Kokį prezidentą mato klaipėdiečiai?

Kokį prezidentą mato klaipėdiečiai?

Nors konservatorių pirminiuose kandidato į prezidentus rinkimuose Seimo narė buvusi finansų ministrė Ingrida Šimonytė nugalėjo Vygaudą Ušacką (Klaipėdoje I. Šimonytė surinko 609 balsus, už V. Ušacką balsavo 319), "Vakarų ekspreso" žurnalistų pakalbinti klaipėdiečiai rezultatus vertino nevienareikšmiškai.

Olga

Aš nemėgstu politikos, stengiuosi būti nešališka, tad nepalaikau nei V. Ušacko, nei I. Šimonytės. Visgi prezidento rinkimuose balsuočiau už Rolandą Paksą, jeigu tik jis dalyvaus. Tegul žmonės kalba, ką nori, bet aš mačiau, ką prieš dešimtmetį jis nuveikė Lietuvoje ir kaip puikiai čia tvarkėsi.

 

Alvydas

Man nėra skirtumo, kas laimėjo pirminius konservatorių rinkimus. Manau, kad I. Šimonytė ir V. Ušackas yra panašaus lygio politikai. V. Ušackas nebent turi daugiau patirties užsienio politikoje, o I. Šimonytė yra gera finansų specialistė. Tik aš labai abejoju, ar žmonės darsyk rinks prezidentę moterį...

Apskritai iš jau pasiskelbusių kandidatų į prezidentus man labiausiai patinka Gitanas Nausėda. Jis niekada nedalyvavo rinkimuose, tad gal turi geresnių idėjų nei dabartinė Prezidentė.
 

Danutė

Pernelyg neseku naujienų, tik kartais įsijungiu televizorių. Visgi aš palaikau I. Šimonytę, nes ji visapusiškai šauni moteris. Už ją balsuočiau ir prezidento rinkimuose.
 


Kęstutis

Man nesvarbu, kuris iš šių dviejų kandidatų laimėjo pirminius rinkimus - Lietuvoje vis tiek niekas nesikeis. Aš balsuoti taip pat nežadu, nes valdžios atstovai kėdes stumdo taip, kaip jiems reikia. Tokia yra realybė, o žmonės yra bejėgiai.
 

Olga

Manau, logiškiau palaikyti I. Šimonytę, nes ji labiau išsilavinusi, turi daugiau žinių, kalbant apie finansus. Juk šis klausimas Lietuvoje yra labai svarbus. Visgi apskritai man labiausiai patinka G. Nausėda. Už jį ir balsuosiu. Manau, jis puikiai reprezentuotų Lietuvą, nes moka kalbėti, palaikyti gerus santykius.
 

Darius

Aš - už Vygaudą Ušacką. Buvo akivaizdu, kad jis labiau ruošėsi rinkimams, dažnai susitikdavo su žmonėmis, aktyviai reiškėsi feisbuke. Na, o iš I. Šimonytės nieko nė nebuvo girdėti.
Vis dėlto prezidento rinkimuose kol kas žadu balsuoti už Naglį Puteikį, nes man jis patinka kaip žmogus. Jei į kitą etapą jis nepraeis, ką palaikysiu kitame ture, bus matyt.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder