Klubo, į kurį nebuvo įleista Mia, atstovas pateikė kitą versiją: nedėvėjo kaukės, skeryčiojosi

Klubo, į kurį nebuvo įleista Mia, atstovas pateikė kitą versiją: nedėvėjo kaukės, skeryčiojosi

Paskutiniuoju metu Lietuvos pramogų pasaulį purto dainininkių Mios ir Godos Alijevos skandalas.

Savaitgalį Kauno klube „Mojo Lounge“ vyko grupės „69 danguje“ koncertas, tačiau Mia jo neišgirdo – jos su drauge į klubą neįleido apsaugos darbuotojai.

„Mojo Lounge“ atstovas naujienų portalui lrytas.lt teigė, kad Mia į klubą nebuvo įleista, nes neturėjo apsauginės kaukės.

Negana to, Vilija Pilibaitytė-Mia teigė, kad jai „taisyklės negalioja“.

„Konflikto nebuvo. Atlikėja atėjo be kaukės, apsaugos darbuotojas priminė, kad kaukės privalomos visiems. Ji pasakė, kad jai taisyklės negalioja.

Jai buvo pasiūlyta pasirinkti kitą vietą – ten, kur taisyklės negalioja.

Ji išgėrus buvo galbūt, kad taip skeryčiojosi“, – sakė klubo atstovas.

Kiek vėliau jis pasidalins vaizdo įrašu, kuriame matoma, kas iš tiesų vyko prie įėjimo į naktinį klubą.

„Akivaizdžiai matoma (vaizdo įrašė, Red.) , kad ji meluoja, sutirština spalvas – labai susireikšminęs žmogus, matomai.

Pas mus tokia praktika – taisyklės galioja visiems, išskirtinumų nėra. Pagrindinė taisyklė – žmogus savo buvimu neturi trukdyti kitiems.

Jeigu žmogus ateina neadekvatus, sakykim, pradeda diktuoti kažkokias savo taisykles, jam pasiūloma pasirinkti kitą vietą – jokių asmeniškumų nėra.

Visas įvykis truko iki minutės. Mačiau medžiagą, kuri buvo jos instagrame – žmogus tiesiog susireikšminęs, galbūt neadekvačiai vertina tą situaciją?

Ji net nebuvo užėjusį į vidų, nors instagrame teigė, kad šis klubas jos nevertas“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė naktinio klubo atstovas.

Naujienų portalui lrytas.lt Mia pateikė kiek kitokią įvykių versiją.

„Tai pradžioj sakė, kad dėl kaukių... Tegul jie apsiprendžia, kodėl manęs neįleido. Manęs neįleido nei todėl, kad buvau be kaukės, nei todėl, kad buvau neblaivi. Tai yra išsisukinėjimai ir tiek“, – piktokai kalbėjo dainininkė.

Primename, kad viskas prasidėjo nuo kalbų, kad su Rolandu Alijevu išsiskyrusi Goda, susitikinėja su buvusiu Mios vyru Nerijumi Antanavičiumi.

Netrukus Mia į savo vedamą TV3 laidą „Prieš srovę“ pasikvietė R.Alijevą ir pokalbis pasisuko apie Godos ir Nerijaus santykius. Abu kalbėjo apie buvusių antrų pusių gyvenimą, darbus, vaikus ir darbus.

Praėjus kuriam laikui po televizijos eteryje pasirodžiusio interviu, socialiniame įsiplieskė jau kitas konfliktas, kuriame Miai prašnekus net ne apie meilės reikalus, ją iš pradžių ėmė gėdinti Natalija Bunkė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder