Klaipėdoje svečiuosis Jeilio universiteto profesorius

Klaipėdoje svečiuosis Jeilio universiteto profesorius

Jeilio universitetas (angl. Yale University) – vienas seniausių ir žinomiausių JAV universitetų, įsikūręs Niu Heivene, Konektikuto valstijoje. Būtent šio universiteto profesorius Dr. Benjaminas Doolitlas (Benjamin Doolittle) šią savaitę vieši LCC tarptautiniame universitete.

Prof. Doolittlas yra medicinos (bendrosios medicinos) ir pediatrijos docentas bei vidinės pediatrijos rezidentūros programos direktorius. Jis taip pat yra ordinuotas dvasininkas ir papildomai darbuojasi Jeilio dieviškumo institute, kur yra religijos ir sveikatos docentas. Be savo kompetencijos medicinoje, prof. Doolittlas dėsto paskaitas bakalaurams bei Jeilio universiteto magistrantams apie tikėjimo, dvasingumo, medicinos, filosofijos ir etikos sankirtą. Jis yra parašęs keletą knygų ir daug straipsnių, skaitė paskaitas visoje Amerikoje bei tarptautiniu mastu.

Vizito LCC tarptautiniame universitete metu prof. B. Doolittlas ves paskaitas studentams bei universiteto darbuotojams. Ttaip pat praves seminarą ir Klaipėdos Jūrininkų ligoninės darbuotojams apie perdegimą ir kaip išlikti laimingu darbo vietoje – tema, kuri medicinos personalui po įvairių skausmingų įvykių šalyje yra ir toliau labai aktuali.

Ketvirtadienį, kovo 5 dieną profesorius Benjaminas Doolitlas LCC tarptautiniame universitete skaitys pranešimą „Kaip gyventi gyvenimą, kurį verta gyventi?“, kur remsis savo moksliniais tyrimais bei darbine patirtimi. Maloniai kviečiame prisijungti ir Klaipėdos bendruomenę. Paskaita vyks Kaminskienės auditorijoje nuo 12:00 iki 13:00 val.. Paskaita vyks anglų kalba.

Renginio reklaminis vizualas anglų kalba prisegtuke, o čia nuoroda į FB renginio informaciją: https://www.facebook.com/events/293460334955140/ .

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder