Keitė Peri pavasarį pasitinka su žalių plaukų šukuosena

Keitė Peri pavasarį pasitinka su žalių plaukų šukuosena

Keitė Peri (Katy Perry) fanams naują įvaizdį pristatė savo „bloge“. Ji liko ištikima juodai spalvai, tačiau dalį plaukų išmargino žalia spalva.

Neseniai dainininkė pasakojo, kad nori pokyčių. „Aš jau seniai galvojau apie būtent žalios spalvos atsiradimą mano gyvenime“, - sakė ji.

„Pagalvojau, juk pavasaris, norisi naujovių, pokyčių. Esu labai patenkinta savo nauju įvaizdžiu ir tikiuosi šis dažymas nepažeis plaukų“.

Kalbėdama apie naują stilių, dainininkė teigė: „Svarsčiau nusikirpti kirpčiukus, bet gerai, kad neskubėdama priėmiau sprendimą".

Keitė mėgsta eksperimentuoti ir stebinti šukuosenomis. Nors natūrali jos plaukų spalva yra šviesi, bet dažniausiai ją galima išvysti juodais plaukais. Ji yra išbandžiusi ir itin ekstravagantiškas plaukų spalvas: rožinę, mėlyną, violetinę.

Po vasario mėnesį įvykusio 29-erių metų atlikėjos išsiskyrimo su mylimuoju Johnu Mayeriu (John Mayer), ji nusprendė išbandyti naujus dalykus. „Aš noriu išbandyti gyvenimo siūlomus iššūkius, pamatyti savo galimybių ribas, juk esu skorpionė“, - sakė ji.

Dainininkė ketina rengti koncertinį turą ir tiki, kad jis bus pats geriausias iš visų anksčiau rengtų.

„Aš labai nekantrauju ir esu patenkinta savo atlikimu. Tikiu, kad šis darbas man seksis puikiai tol, kol dainuosiu savo gerbėjams gyvai. Aš prižadu, kad mano pasirodymai bus spalvingi, linksmi kaip iki šiol, bet nebe tokie saldūs. Jau užaugau ir noriu parodyti savo brandą.“

K. Peri taip pat nusprendė išbandyti naują ir labai brangų pomėgį - meno kūrinių kolekcionavimą.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder