JAV muzikos prodiuserio pastabos apie išvaizdą Neringą Šiaudikytę privertė keistis

JAV muzikos prodiuserio pastabos apie išvaizdą Neringą Šiaudikytę privertė keistis

Išskirtinio grožio dainininkei Neringai Šiaudikytei viešint Jungtinėse Amerikos Valstijose  teko matyti tokias žvaigždes kaip Paris Hilton, Kardashian klano atstoves ir žaviąją Natali Portman.

Prieš mėnesį laiko sėdėjom su kompanija viename restorane ir priešais mus sėdėjo Kourtney Kardashian. Buvo juokinga, kadangi ji praėjo pro mane, o paskui apžiūrinėjo mums atsisukus. Galvojau, čia tai geras“.

„Per tą pačią kelionę užeinu į vieną prekybos centrą. Žiūriu, eina Natali Portman ir, svarbiausia, kad aš negaliu atsiminti jos vardo ir pavardės, bet aš ją tikrai gerai žinau, nes, berods, gal net skrisdama į priekį žiūrėjau filmą su ja“, – pasakoja N. Šiaudikytė.

Los Andžele Neringa susirado prodiuserius ir pradėjo solinę dainininkės karjerą bei filmuotis įvairiuose muzikiniuose klipuose. Neringos prodiuseriai moteriai sakė, kad kai pirmą kartą ją pamatė, iškart suprato, jog ji ne iš JAV.

„Man prodiuseris yra ne kartą pasakęs: kai tu atėjai pirmą kartą pas mus, atrodei kaip visiška Rytų Europos mergaitė“, – teigia N. Šiaudikytė.

Amerikiečiai merginai patarė nebūti tokiai paprastai – patarė būti tikra „diva“ ir save pateikti daug patraukliau – ilgi plaukai, kojos, apvalios krūtys, plokščias pilvas. Grįžusi iš Amerikos Neringa  viename renginyje atrodė itin seksualiai ir iškart sulaukė kritikos.

„Tokia kultūra yra labai žemo lygio ir kartais mane šokiruoja. Aš nebijau būti savimi ir man vienodai, ar mane myli, ar manęs nemyli. Aš juokauju: nesu doleris, kad visiems patikčiau“, – kalba N. Šiaudikytė.

Jai didžiausi pavyzdžiai gyvenime yra Beyonce, Selene Gomes, Lady Gaga ir Ariana Grande.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder