Gitanas Nausėda palieka SEB banką

Gitanas Nausėda palieka SEB banką

SEB banko prezidento patarėjas ir vyriausiasis ekonomistas Gitanas Nausėda palieka banką. Jo pareigas laikinai eis dabartinis banko vyriausiasis analitikas Tadas Povilauskas, artimiausiu metu pristatysiantis ir naujausią Lietuvos makroekonomikos apžvalgą.

„Eidamas vyriausiojo ekonomisto ir prezidento patarėjo pareigas Gitanas Nausėda savo profesionalumu ir kompetencija, patirtimi ir giliomis įžvalgomis prisidėjo prie SEB banko raidos ir visuomenės finansinio raštingumo didinimo. Esame dėkingi jam už atsidavimą, ilgą ir nuoseklų darbą bei indėlį kuriant banko istoriją“, sako SEB banko valdybos pirmininkas ir prezidentas Raimondas Kvedaras.

Nuo rugsėjo 7 d. laikinai eiti SEB banko vyriausiojo ekonomisto pareigas paskirtas Tadas Povilauskas. Daugiau nei dešimtmetį finansų srityje dirbantis T. Povilauskas prie banko prisijungė 2015 m. Iki šiol jis buvo atsakingas už ekonominių tendencijų analizę, prognozių modeliavimą ir analitines įžvalgas. Naujo formato Lietuvos makroekonomikos apžvalga kartu su T.Povilausku visuomenei bus pristatyta jau spalio pradžioje.

Finansininkas, dėstytojas ir mokslininkas dr. G. Nausėda SEB banke dirbti pradėjo 2000 m. Nuo 2008 m. jis ėjo SEB banko prezidento patarėjo ir vyriausiojo banko ekonomisto pareigas. G.Nausėdą banką palieka šalių susitarimu.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder