Gimtadienis su Jelizaveta

Gimtadienis su Jelizaveta

Arūnas Sakalauskas kovo 29 dieną švenčia 53-ią gimtadienį. Sukaktį aktorius praleis dirbdamas. Tądien jis vaidins Nacionaliniame dramos teatre, Oskaro Koršunovo premjeriniame spektaklyje „Jelizaveta Bam“.

Šiemet Nacionaliniame dramos teatre A.Sakalauskas vaidina spektakliuose „Atžalynas“, „Borisas Godunovas“, „Chaosas“, „Dėdė Vania“, „Didvyrių aikštė“, „Įstabioji ir graudžioji Romeo ir Džuljetos istorija“, „Išvarymas“, „Katedra“, „Medžioklės scenos“, „Meistras ir Margarita“, „Stepančikovo dvaras“, „Revizorius“. Pernai nusifilmavo filmuose „Paskutinė darbo diena“, „Gustavo nuotykiai“ ir kituose.

Aktorius prisipažįsta, kad gimtadienio švęsti neplanuoja, tačiau galbūt jį simboliškai paminės. „Galbūt su draugais nueisime į kavinę, bet šiaip reikės dirbti. Ar laidotuvės, ar gimimo diena, vis tiek reikia į darbą. Toks gyvenimas. Nieko nepadarysi. Aišku, kolegos pasveikina. Feisbukas primena. O tikrų draugų turiu tik keletą“, - sako A.Sakalauskas.

Paklaustas, kinas ar teatras reikalauja daugiau jėgų, aktorius atsakė filosofiškai: „O jums sunkiau rašinį rašyti laisva, jums svarbia tema ar pagal užduotį? Tai du skirtingi dalykai, bet rašymas tas pats. Taip ir su aktoryste. Visur ir laisva, ir nelaisva. Vienam vieni dalykai labai reikšmingi, kitam - kiti. Po metų kas reikšminga tau, kitiems jau nebereikšminga. Viskas gyvenime yra taip sudėtinga ir paprasta.“

O televiziją aktorius A.Sakalauskas vertina kritiškai: „Televizijai reikia absurdiško pasitikėjimo savimi, tačiau argi iš tikrųjų tokie žmonės, kokius mes matome tam tikrose televizijos laidose, vaikšto aplink? Aišku, kad ne. Televizija neišmoko nieko gero, o ir pasižiūrėti ką nors įdomaus per televizorių galima tik labai retais atvejais.“

Parengta pagal priedą „TV publika“

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder