Gajus Ričis vedė modelį Džekę Einsli

Gajus Ričis vedė modelį Džekę Einsli

Britų kino režisierius ir scenaristas Gajus Ričis (Guy Ritchie) vedė modelį Džekę Einsli (Jacqui Ainsley), su kuria susitikinėjo pastaruosius penkerius metus.

Kaip praneša "The Daily Mail", ceremonija vyko Eškombo dvare Viltšyro grafystėje.

Tarp vestuvių svečių buvo trys 46 metų G. Ričio ir 33 metų Dž. Einsli vaikai, taip pat du režisieriaus sūnūs iš pirmosios santuokos su Madona (Madonna). Pati atlikėja į ceremoniją neatvyko. Pasveikinti jaunavedžių atvažiavo aktorius Bredas Pitas (Brad Pitt) ir buvęs "Manchester United" futbolo komandos kapitonas Deividas Bekhemas (David Beckham). Pažymima, kad jų žmonos - Andželina Džoli (Angelina Jolie) ir Viktorija Bekhem (Victoria Beckham) - ceremonijoje nedalyvavo, bet pasveikino G. Ričį ir Dž. Einsli per socialinius tinklus.

Pasak "The Daily Mail", tarp pakviestųjų buvo Gvinet Peltrou (Gwyneth Paltrow), Stingas (Sting) ir Džordžas Klunis (George Clooney) su savo žmona Amal (Amal).

G. Ričis ir Dž. Einsli pradėjo susitikinėti 2010 metais. Po metų gimė jų pirmasis sūnus Rafaelis (Rafael), o 2012 ir 2014 metais - dukterys Rivka (Rivka) ir Levi (Levi). 2008 metais G. Ričis išsiskyrė su dainininke Madona, su kuria gyveno septynerius metus. Per šį laiką jiems gimė du sūnūs, o prieš pat skyrybas šeima įsivaikino berniuką iš Malavio.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder