Džeremis Klarksonas atvirai prabilo apie savo klaidą

Džeremis Klarksonas atvirai prabilo apie savo klaidą

Buvęs populiariosios laidos "Aukščiausia pavara" (Top Gear) vedėjas Džeremis Klarksonas (Jeremy Clarkson) interviu radijui "BBC Radio 2" atviravo apie savo gyvenimą po atleidimo iš programos apie automobilius. Vyras pripažino, kad tai buvo jo paties kvaila klaida.

"Aukščiausios pavaros" vedėjas buvo nušalintas nuo pareigų, kai susikibo su šios laidos prodiuseriu Oisinu Taimonu (Oisin Tymon). Dž. Klarksonas išplūdo prodiuserį ir panaudojo prieš jį fizinį smurtą. Tokį skandalą televizijos žvaigždė sukėlė, kai negavo karšto valgio po dieną trukusio filmavimo.

BBC sprendimas nutraukti Dž. Klarksono veiklą įžiebė debatus visame pasaulyje, o į vedėjo pusę stojo netgi Didžiosios Britanijos premjeras Deividas Kameronas (David Cameron). Daugiau nei milijonas žmonių pasirašė peticiją internete, kuria ragino BBC vadovus grąžinti Dž. Klarksoną į vedėjus. Toks šurmulys kilo ne veltui - "Aukščiausia pavara" įtraukta į Gineso rekordų knygą kaip pramoginė laida, surinkusi didžiausią auditoriją.

Ketvirtadienį interviu radijo laidos vedėjui Krisui Evansui (Chris Evans) Dž. Klarkonas teigė, kad atleidimas iš "Aukščiausios pavaros" vedėjo pareigų paliko "didžiulę skylę" jo gyvenime, kurią "reikia užpildyti". Buvęs laidos vedėjas pasakojo sulaukęs daug skambučių ir siūlymų iš kitų televizijų atstovų, norinčių prisivilioti "Aukščiausios pavaros" komandą, tačiau Dž. Klarksonas prisipažino: "Būčiau kvailys, jei šokčiau į kažką kitą".

"Dirbau BBC 27-erius metus. Kai po 27-erių metų atsirandi kitur, supranti, kad pasaulis pasikeitė", - tikino pašnekovas, pridūręs, kad šiuo metu gana įtemptai užsiima tenisu.

Dž. Klarksonas nostalgiškai kalbėjo apie "Aukščiausią pavarą", kurią vadino savo "kūdikiu".

"Aš ją dievinau. Dirbdavau naktimis ir kreipdavau dėmesį į kiekvieną menkiausią smulkmeną", - pasakojo buvęs laidos vedėjas, pridūręs, kad itin nuliūdo, sužinojęs apie atleidimą, tačiau pridūrė, jog nepyksta ant BBC.

BBC planuoja rodyti "Aukščiausios pavaros" laidas su naujais vedėjais. Tarp potencialių kandidatų į vedėjus - britų pramogų pasaulio atstovas K. Evansas. Tačiau jis tokį variantą atmetė.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder