Dainininkė Urtė Šilagalytė į repeticijas vaikšto du kartus per dieną

Dainininkė Urtė Šilagalytė į repeticijas vaikšto du kartus per dieną

Nuo pirmadienio iki penktadienio, rytais ir vakarais... Dainininkė Urtė Šilagalytė jau kurį laiką gyvena pagal tokį rėžimą, kai du kartus per dieną repetuoja LRT televizijos patalpose įsikūrusioje dainavimo studijoje.

"Ne... Jokiam grandioziniam projektui nesiruošiu... Į studiją einu pas mokinius", - patikina LRT koridoriuose sutikta atlikėja.

U. Šilagalytė pasakoja, jog mokyti kitus dainavimo buvo jos svajonė. Atlikėja su šypsena tvirtina esą kai kam gal ir keistai skamba tokie jauno žmogaus troškimai, bet ji, prieš pradėdama studijuoti Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, jau žinojo kada nors stosianti prieš savuosius mokinius.

"Ne visi svajoja dirbti pedagogais. Na, o aš apie galimybę dalintis visuomet pamąstydavau...", - sakė U. Šilagalytė.

Sumanymas išsipildė neseniai – šį mėnesį oficialiai įkūrus "Urtės privataus dainavimo studiją". Joje jau lankosi kelios dešimtys norinčiųjų išmokti dainuoti ir valdyti savąjį balsą. Jauniausiam U. Šilagalytės mokiniui 3 metai, vyriausiam – 42 metai.

"Kai ėmiausi pedagoginės veiklos, nustebino ir pradžiugino talentingi, drąsūs žmonės. Man patinka bendrauti ir džiaugiuosi, kad su kiekvienu besimokančiuoju atrandame ryšį. Studija jau tapo mano antraisiais namais", - patikina U. Šilagalytė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder