D. Bosas apie grožio paslaptis: dukrai patariu kuo ilgiau išlaikyti natūralų grožį

D. Bosas apie grožio paslaptis: dukrai patariu kuo ilgiau išlaikyti natūralų grožį

Kiekviena moteris turi savo asmeninių grožio ritualų, kuriuos jos gauna ir perduoda iš kartos į kartą. Kalbėdama apie grožį, verslininkė Daina Bosas neslepia, jog išvaizdos puoselėjimui ji skiria išskirtinį dėmesį. Be to, moteris teigia, jog atsakingo požiūrio į įvairias procedūras ji stengiasi išmokyti ir savo dukrą Marią Randers.

Kaip pasakoja D.Bosas, savo grožiu ji rūpinasi kasdien – kiekvieną vakarą ji skiria laiko savo odai prižiūrėti, prisotindama ją įvairiomis priemonėmis. Žinoma moteris tikina, jog vieni mėgstamiausių jos produktų, be kurių negali įsivaizduoti kasdienybės – lakštinės kaukės veidui ir paakiams.

„Odą lepinu visais metų laikais, tiesiog atėjus rudeniui pakeičiu produktus. Kai saulės nebėra tiek daug, prie drėkinimo pridedu ir rūgštines priemones. Atlieku nemažai rūgštinių veido procedūrų bei pilingų“, – pasakoja D.Bosas.

Žinoma moteris tikina, jog sportas ir sveika mityba yra neatsiejama jos gyvenimo dalis, kuri neabejotinai prisideda prie geros savijautos ir gaivios išvaizdos. Anot jos, kai leidžia oro sąlygos, ji bėgioja pajūriu, jei ne – kūną stiprina sporto salėje.

„Ryte ir vakare atlieku standartines veido valymo ir odos maitinimo procedūras, kurios užima tikrai neilgai – vos 10 minučių. Visuomet stengiuosi grožį palaikyti kuo natūralesniu būdu, kartu gerinant ir savijautą. Todėl šiuo metu geriu maisto papildus „Biocell Beauty Shots“, kurie yra hidrolizuoto kolageno ir hialurono šaltinis, papildytas cinku ir selenu bei kitomis medžiagomis, reikalingomis sveikai atrodantiems plaukams“, – tikina D.Bosas.

Žinoma moteris pasakoja, jog teisingą požiūrį į grožį jai svarbu perduoti ir dukrai. Ji sako, jog vyresnėlei ji kaskart primena ir pataria kuo ilgiau išlaikyti įgimtą, natūralų grožį. Ji tikina, jog tokio amžiaus merginos ir be papildomų priemonių yra itin žavingos. „Socialiniuose tinkluose dabar galima rasti daug iškreiptos ir netikros informacijos bei reklamos. Siūlomi įvairiausi „stebuklai“, kurie, mano nuomone, gali sugadinti įgimtą grožį negrįžtamai. Todėl Marios prašau visada pirmiausia prieš ką nors renkantis pasikonsultuoti su manimi“, – pasakoja žinoma verslininkė.

Tuo tarpu pati Maria tikina išskirtinių grožio ritualų neturinti, tačiau pabrėžia, jog kasryt veidą nuplauna vėsiu vandeniu ir tepa serumu ar kremais. Be to, kartais odą palepina veido kaukėmis. „Manau, vasarą savo odą puoselėju labiausiai – naudoju mažiau makiažo, leidžiu odai kvėpuoti. Taip pat dažnai tepu kremais ar purškiu drėkinamuoju veido gaivikliu“, – grožio paslaptimis dalijosi jauna mergina.

M.Randers tikina, jog kai kurių gerą savijautą užtikrinančių įpročių ji stengiasi išmokti iš mamos. Pasak merginos, sekdama jos pavyzdžiu, ji siekia vis daugiau sportuoti ir sveikai maitintis.

„Nors stengiuosi pavyzdį imti iš mamos, esu jauna ir ne visada atsispiriu saldumynams. Žinau, jog visavertė mityba yra itin svarbi grožio dalis, tačiau jos laikytis pavyksta ne visada. Papildų ar vitaminų niekada neprisiversdavau gerti tol, kol nepabandžiau „Biocell Beauty Shots“. Ir skanu ir sveika, todėl dabar mano rytas prasideda nuo kavos ir vienos vitaminų porcijos“, – pasakoja M.Randers.

D.Bosas dukra sako, jog kasdien prie veidrodžio ji praleidžia neilgai. Savaitės dienomis ji neturi daug laiko, nes vis dar mokosi mokykloje ir eina į 12-tą klasę. Todėl dažniausiai įvairiomis grožio procedūromis ji užsiima savaitgaliais. „Labai norėčiau turėti tokią valią sportui ir sveikai mitybai kaip mama, tačiau tuo užsiimti iš visos širdies ne visada išeina. Pastebiu, jog tik pradėjus sportuoti yra sunku, tačiau kai įsivažiuoju, jaučiuosi žymiai geriau – kur kas energingesnė ir žvalesnė. Sunkiausia yra tai išlaikyti, atsispirti pagundoms ir vidiniam tinginiui“, – pasakoja M.Randers.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder