Bunkė pardavė „Zvonkų rezidenciją“ Klaipėdoje

Bunkė pardavė „Zvonkų rezidenciją“ Klaipėdoje

Dar praėjusių metų liepą pramogų pasaulį apskriejo žinia, kad buvę sutuoktiniai – Natalija Bunkė ir Deivydas Zvonkus – parduoda savo bendrus namus Klaipėdos rajone.

Tąkart N. Bunkė visiems savo draugams minėjo, kad tai – sudėtingas ir liūdnas žingsnis jos gyvenime.

"Su dideliu liūdesiu, o gal ir džiaugsmu, norime pranešti, kad parduodame savo „Zvonkų rezidenciją“, namą, kuriame prabėgo mano dvylika labai gražių gyvenimo metų, kiekvienas kampas iščiustytas mano rankomis, kiekvienas augalas numylėtas, tikrai skaudės širdį, kai teks perduoti raktus naujiems šeimininkams, bet gyvenimas tikrai atneš kažką naujo!

Kas ieškote patogaus namo, su keturiais miegamaisiais, savo šeimai! Aš mielai jūsų čia lauksiu“, – skelbė žinoma atlikėja.

Už 230 kv. metrų ploto namą N. Bunkė tikėjosi gauti 159 tūkst. eurų. Name yra ne tik keturi miegamieji, bet taip pat ir pirtis, garažas automobiliams.

Tiesa, parduodant būstą buvo neapsieita ir be nesklandumų. N. Bunkei sprendė ir biurokratinius klausimus.

Tam, kad galėtų pati išsiregistruoti iš namų Klaipėdoje ir prisiregistruoti tėvų namuose Kaune, ji turėjo iš namų Vilniuje išregistruoti ir sūnų, nors jis tame pačiame bute priregistruotas su jo tėčiu Danieliumi Bunkumi.

Gimtadienio dieną kalbinta Natalija taip pat prasitarė, kad pardavus namus Klaipėdoje ji pasigedo erdvės.

Ji sakė, kad ateities planuose laukia naujas, nemenkas pirkinys. „Visi draugai ir artimieji žino, kad aš taupau kotedžui. Kadangi namas Vilniuje nemanau, kad yra įkandamas mano kišenei, bent kotedžas išeitų. Labai tikiuosi, kad rudenį šie planai realizuosis“, – sakė Natalija.  

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder