BŪK NAMIE! Velykas „Man-go“ lyderė švęs kitaip: sunku, kai vyras toli

BŪK NAMIE! Velykas „Man-go“ lyderė švęs kitaip: sunku, kai vyras toli

TV3 televiziją spalvingiausią metų šventės – Šv. Velykų savaitgalį, kviečia praleisti kartu! Šeštadienį, tiesioginės transliacijos metu, žiūrovai išvys specialią pavasario šventės programą „Velykos #IšNamų“.

Jos metu TV3 ekrano veidai, pop muzikos atlikėjai, operos žvaigždės, sportininkai sveikinsis iš namų. Programoje pasirodys ir grupė „Man-go“. Ji atliks dainą „Gal per ilgai“.

Daugiau nei prieš metus dukrelės susilaukusi „Man-go“ lyderė Rima Petrauskytė šias Velykas švęs kitaip nei įprasta. „Laikomės sąžiningai karantino taisyklių, su niekuo nesusitinkam, niekur nevažiuojam.

Jaučiu atsakomybę, nes yra du vaikai, žinoma, norisi pas tėtį nuvažiuoti, su sesės šeima susitikti, bet nusprendžiau niekur nevažiuoti ir sąžiningai būti namuose. Norisi, kad viskas greičiau baigtųsi“, – kalbėjo moteris.

Rimos vyras Rolandas Paulauskas verslą kuria Anglijoje, todėl vyrui teko pasilikti užsienyje toli nuo šeimos: „Su vyru sąmojingai priėmėme sprendimą, kad jis turi likti Anglijoje.

Jis ten turi savo įmonę, pasilikti Lietuvoje būtų buvęs ir emocinis, ir finansinis nuostolis. Verslo palikimas ilgam laikui, kai pradėti darbai, skaudžiai atsilieptų šeimai. Kovo pradžioje Rolandas išvyko į Angliją ir dabar aš esu viena su dvejais vaikais.“

Moteris prisipažino, kad šis laikotarpis jai sudėtingas: „Sunku, kadangi karantinas, negaliu paprašyti pagalbos, dabar man padeda vyresnė dukra. Esame trys merginos namuose, padedame viena kitai.

Vyksta nuotoliniai mokymai, tai nuo ryto sėdime prie pamokų, galvojau, laikas prailgs, bet atsikeliame ryte ir ateina vakaras. Laikas lekia labai greitai, net nepastebiu, kaip jis prabėga.“

Pora dar niekada nebuvo taip ilgai išsiskyrusi: „Rolando namuose ilgiausiai nebūdavo dvi savaites. Dažniausiai laiką jis leisdavo Lietuvoje ir, jei pavykdavo, darbus sustyguodavo nuotoliniu būdu.

Labiausiai dėl to, atrodo, kad pyksta mažoji dukra. Kai tėtis skambina ji apsimeta, kad negirdi, nenori bendrauti. Manau ir Rolandui sunku, jis pats sako, kad jam liūdna nematyti, kaip auga vaikas.

Juk dabar toks laikotarpis, kai kiekviena diena reikšminga, vis kažkas naujo, vaikas vis kažką išmoksta.

Labiausiai skauda širdį, kad jis to nemato.“ Rimos teigimu, visko būna, bet moteris stengiasi nepalūžti: „Lauksime, kol viskas pasibaigs, nes jei vyras dabar grįžtų, jam reiktų saviizoliuotis keturiolika dienų, vis vien jis būtų atskirtas nuo šeimos, būtų tik daugiau streso.

Buvo visokių stadijų, kai pagalvoju, kad virusas pavojingesnis vyresnio amžiaus žmonėms – mane tai nuramina, bet kai išgirstu, kad suserga jaunesnio amžiaus žmonės ir ganėtinai sunkiai, tada pasidaro baisu.

Bijau ir dėl savęs, dėl vaikų, ir artimųjų.“ Per šias Velykas atlikėja žada visą savo laisvą laiką išnaudoti tinkamai: „Galvojame išbandyti kiaušinio dažymo būdus, darysime tai, ko dažniausiai nespėdavome padaryti. Anksčiau lėkdavau visur, koncertinė veikla, mokyklos šventės.

Šį kartą išbandysime visus kiaušinių dažymo būdus, kurie tinka vaikams. Man širdies neskauda, kad šios Velykos kitokios, mažoji, manau, neatsimins, kas įvyko, mes jai tik papasakosime.“

Rima prisipažįsta, kad dažnai norisi išeiti į lauką, ypač būnant su vaikais: „Mums didžiausia pramoga su dukromis, tai išnešti šiukšles. Atrandam progą išeiti iš namų. Dabar eidamas į lauką turi viską apgalvoti ir apsiginkluoti, tai iš tiesų trikdo.

Mes dažnai mėgstame skųstis, kaip mums vis kažkas negerai, bet mes patys turime viską pradėti daryti nuo savęs. Jei mes laikysimės taisyklių ir saugosime save, viskas greičiau pasibaigs.“

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder