Bjelle: Atsiskyrusi nuo patogios aplinkos ir draugų atradau santykį su savimi

Bjelle: Atsiskyrusi nuo patogios aplinkos ir draugų atradau santykį su savimi

Nesenai iš studijų Islandijos menų universitete sugrįžusi atlikėja Raminta Naujanytė-Bjelle pristato naują dainą „Vienas“. Kaip pasakoja atlikėja, tai buvo pirmoji daina, kurią ji sukūrė nuvykusi į Islandiją.

„Atsiskyrusi nuo patogios aplinkos ir draugų atradau santykį su savimi ir nepažįstamais žmonėmis. Daina pasakoja apie jausmą, kuomet sutinki naują žmogų, jį jaukiniesi, bandai pažinti ir kartu bandai suprasti, kaip dėl to jautiesi pats. Emocinis ryšys pavirsta į žavesį, o kartais vėl pavirsta į visišką svetimumo jausmą.“

Eksperimentų ir naujo skambesio kūryboje nestokojanti atlikėja teigia, jog ši daina jai itin artima. „Gal žmonės sakys - Bjelle vėl parašė lyrinę dainą, bet aš labai labai tikiu šia daina. Ir naujajame albume ji bus pirmoji daina, nuo kurios prasideda istorija, jungianti visus kūrinius.“

Šį pavasarį elektroninės kompozicijos magistrą baigsianti Bjelle šiuo metu išgyvena asmenišką ir atvirą kūrybos etapą. Artimiausiu metu atlikėjos laukia pasirodymas „Muzikos salės“ scenoje, kur vasario 24 d. klausytojai galės ne tik išgirsti naujų dainų premjeras, bet ir susipažinti su dabartiniu atlikėjos kūrybos etapu, stebinančiu netikėtomis kūrinių atlikimo formomis, tarp kurių koncertinių kanklių ir elektroninės muzikos kompozicijos.

Pavasario viduryje atlikėjos laukia naujojo albumo pristatymas bei koncertų turas Japonijoje ir Pietų Korėjoje, o sugrįžusi iš Azijos atlikėja žada susitikimus su Lietuvos klausytojais.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder