Benamiams šeima pasiūlė prabangų malonumą

Benamiams šeima pasiūlė prabangų malonumą

Klaipėdos nakvynės namų gyventojams antradienis tapo netikėta švente – jie taksi buvo atvežti į vyrų grožio studiją „Vyrų taškas“, apkirpti, pavaišinti kava, vaisiais, saldumynais ir dar gavo dovanų.

„Tai tiesiog prabanga – labai džiaugiuosi tokia akcija, vasarą gražiai atrodysiu, gal kokią moterį suviliosiu. Šiaip mane draugas apkerpa, bet jis – savamokslis, o čia viskas – aukščiausio lygio“, – džiaugėsi 63 metų Romualdas, nakvynės namuose gyvenantis jau dešimt metų.

Ir kiti vyrai teigė į tokias prabangias kirpyklas gyvenime neturėję galimybės užsukti.

„Ne tik moterys, bet ir vyrai nori gerai atrodyti, o čia, girdėjau, dirba geri specialistai. Mums pasisekė. Ir dar taip šiltai priima“, – kalbėjo Sergejus.

Aleksejus pripažino, kad su tokiais likimo nuskriaustais žmonėmis nedaug kas nori bendrauti, o čia jie ne tik apkerpami, pavaišinami, bet ir turi su kuo pasikalbėti.

Bendravimo trūkumą pabrėžė beveik visi nakvynės namų gyventojai.

Gerumo akciją sumanė grožio studijos savininkai Ernesta ir Povilas Malinauskai.

„Nusprendėme su vyru pasidalinti tuo, kuo galime. Susisiekėme su nakvynės namų vadovais, baiminomės, kad jų gyventojai pabijos viešumo. Tačiau jaudinomės be reikalo. Iš pradžių apsilankyti mūsų salone sutiko tik keletas vyrų, o paskui norinčiųjų pasigražinti atsirado nemažai“, – pasakojo dviejų grožio salonų vyrams bendrasavininkė Ernesta Malinauskienė.

Ji su vyru Povilu jau planuoja dar vieną gerumo akciją – žada aplankyti senelių globos namų gyventojus.

O kirpykloje apsilankiusių vyrų laukia dar viena staigmena: pakilę iš kirpėjų kėdžių jie buvo nufotografuoti ir sulauks ant popieriaus atspaustų savo fotografijų.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder