Atlikėjas nenujautė, kokį pokštą jam iškrės gerbėjas

Atlikėjas nenujautė, kokį pokštą jam iškrės gerbėjas

Vilnietis atlikėjas Arvydas Krikščikas (32m.), geriau žinomas sceniniu vardu „Kalli“, anksčiau nevengė akibrokštų prieš žiūrovus – ant scenos vyras buvo pasirodęs girtas, o kartą – net rūkė „suktinę“ su gerbėju. Tačiau šiuos audringus nuotykius šią vasarą sustabdė širdį veriantis išsiskyrimas su mergina. To, kas įvyko vėliau, nenujautė niekas.

Žvelgdamas į A. Krikščiką nepasakytum, jog tai – pašėlęs girtuoklis, rėkiantis ant žiūrovų salėje ir reikalaujantis pridegti jo suktinę, kad „balso stygos būtų paruoštos“. Tačiau vyras neslepia – per dešimtmetį jo karjeroje būta visko, net ir labai „stiprių“ istorijų, apie kurias dainininkai linkę nutylėti. Tačiau interviu metu vyras pasidalijo tiek „aštriomis“ akimirkomis ant scenos, tiek mintimis bei svajonėmis, ką jam reiškia muzikos pasaulis.

Nuotykiai scenoje

„Vieną kartą ant scenos užlipau būdamas labai neblaivus, bet po to karto išgėręs ant scenos daugiau niekada nelipau ir gyvenime nelipsiu. Taisyklė tokia – po pasirodymo gali daryti ką nori, o prieš sceną – jokiu būdu“, - patirtimi dalijosi A. Krikščikas.

Atlikėjas tikino, kad panašių kuriozų pasitaikė ne vienas. „Švenčiau savo gimtadienį. Kiekvienais metais organizuodavau ir pasirodymą. Atsimenu, atlikinėjau „gabalą“ ir gerbėjas prie scenos bando man paduoti, kaip tuo metu pagalvojau, cigarą. Paimu aš jį. Įtraukiu. O ten pasirodo suktinė. Net muzika pradėjo skambėti kitaip“, - neįtikėtiną istoriją prisiminė dainininkas.

Tiesa, nuo praėjusių metų pradžios nedidelio kiekio narkotikų turėjimas be tikslo juos platinti buvo kriminalizuotas, tad jei jį būtų pagavę rūkantį šią „suktinę“, nuo scenos vaikinas būtų keliavęs tiesiai už grotų. Tačiau A. Krikščikas per daug nesuka sau dėl to galvos – narkotikai ne jam, mat vyras atsidavė kūrybai ir negali sau to net leisti.

Paauglystės svajonė

Jis pasakojo, kad kurti muziką pradėjo dar būdamas paauglys. „Man labai tai patiko. Turėjau savo kelis idealus ir tą mažytę svajonę tapti vienu iš jų“, - kalbėjo vyras.

Atlikėjas tikino, kad savo karjerą pradėjo būdamas reperis, tačiau šis muzikos stilius – ne jo mėgiamiausias. „Giliai širdyje noriu užsiimti ritmenbliuzu, soulu“, - prisipažino A. Krikščikas.

Siekdamas muzikinės karjeros, atlikėjas prieš 8-erius metus dalyvavo ir Lietuvoje gerai žinomo televizijos projekto „Lietuvos talentai“ pasirodyme. Tačiau čia nutiko dar viena juoką kelianti istorija.

„Atėjau į talentus nepasiruošęs, nerepetavęs. Pasipūtęs, nes repuodavau angliškai ir tikrai neblogai, anglų kalbos akcento pas mane beveik nebuvo. Bet pavaidinau prieš Marijoną Mikutavičių ir baigėsi mano dvi minutės šlovės“, -šypsodamasis pasakojo atlikėjas.

Širdį draskantis išsiskyrimas

Sakoma, skausmas – sielos žibalas. Po audringų nuotykių ir linksmybių A. Krikščiką sukrėtė skaudi meilės istoriją: šiais metais jam teko išgyventi skyrybas. Tačiau didžiausio nuopuolio metu vyras atrado prasmę ir šia tema sukūrė naują dainą.

„Ji girdėjo šitą kūrinį. Ją ištiko šokas, ji negalėjo patikėti“, - apie buvusios mylimosios reakciją prabilo atlikėjas.

Jis tikino, kad nors daina – jausminga, apie meilę, su mergina jis santykių nebepalaiko.

„Aš manau, kad tokie nuopuoliai mums leidžia atrasi savyje dalykų, kurių mes nesame matę iki tol. Aš esu jai dėkingas, kad mane kaip laivą sudaužė ant uolų. O aš jau likučius susirinkau ir išėjau. Šioje kelionėje jau radau vokalą, tikslą ir svajones“, - metaforiškai dėstė atlikėjas, pristatantis naujausią savo dainą „Low Low Low“.

Su kūriniu galite susipažinti čia:

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder