Ala Pugačiova užsitraukė Rusijos valdžios nemalonę

Ala Pugačiova užsitraukė Rusijos valdžios nemalonę

Į Jūr­ma­lo­je šian­dien pra­si­de­dan­tį kon­kur­są „Nau­jo­ji ban­ga“ at­vy­ko ir Ru­si­jos es­tra­dos žvaigž­dė Ala Pu­ga­čio­va, pa­sta­rai­siais mė­ne­siais pa­ti­rian­ti Krem­liaus sank­ci­jas, skel­bia nau­jie­nų por­ta­las Kas­jauns.lv.

Kry­mo anek­si­ją pa­smer­ku­si ir Ru­si­jos opo­zi­ci­ją pa­lai­kiu­si dai­ni­nin­kė ne­be­ro­do­ma per dau­ge­lį Ru­si­jos te­le­vi­zi­jų ka­na­lų, o Sankt Pe­ter­bur­go me­ri­ja su­stab­dė mi­li­jo­ni­nį jos Dai­nos tea­tro stei­gi­mo pro­jek­tą.

A. Pu­ga­čio­va kar­tu su ki­tais Ru­si­jos kul­tū­ros ir me­no žmo­nė­mis pa­si­ra­šė laiš­ką, re­mian­tį gru­pės „Ma­ši­na vre­me­ni“ ly­de­rį And­re­jų Ma­ka­re­vi­čių, rei­ka­lau­da­ma, kad Krem­lius nu­trauk­tų jo pju­dy­mą. A. Ma­ka­re­vi­čius vie­nas pir­mų­jų iš­sa­kė kri­ti­ką Vla­di­mi­rui Pu­ti­nui dėl Ukrai­nos oku­pa­ci­jos.

Po­li­ti­ne A. Pu­ga­čio­vos ma­ni­fes­ta­ci­ja ga­li­ma lai­ky­ti tai, kad ba­lan­džio 15 die­ną, švęs­da­ma 65-ąjį gim­ta­die­nį, A. Pu­ga­čio­va pa­vie­ši­no nau­jos dai­nos „Mus mu­ša, o mes skren­dam“ kli­pą. Ten ro­do­mi kad­rai, kaip Ru­si­jos jė­gos struk­tū­rų at­sto­vai smur­tau­ja prieš opo­zi­ci­jos mi­tin­gų da­ly­vius. Kli­pas dau­ge­liui bu­vo staig­me­na. Dai­ni­nin­kė taip pat tu­rė­jo pla­nų ju­bi­lie­ji­nį sa­vo kon­cer­tą su­reng­ti Ki­je­ve.

Pra­ėju­sį bir­že­lį A. Pu­ga­čio­va de­mons­tra­ty­viai ne­vy­ko į ką tik oku­puo­ta­me Kry­me reng­tą Ru­si­jos die­nos šven­tės kon­cer­tą.

Ne­se­niai pa­aiš­kė­jo, kad Sankt Pe­ter­bur­go me­ri­ja pla­nuo­ja nu­trauk­ti su­tar­tį su A. Pu­ga­čio­va dėl Dai­nos tea­tro sta­ty­bų Ne­vos kran­ti­nė­je. Dai­ni­nin­kė jau pa­ty­rė ke­lių mi­li­jo­nų eu­rų nuo­sto­lių, jos at­sto­vai me­ri­jai gra­si­na teis­mais.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder