Agnė Bilotaitė laukiasi antrojo vaikelio: tai yra gražiausia, kas galėjo mums nutikti

Agnė Bilotaitė laukiasi antrojo vaikelio: tai yra gražiausia, kas galėjo mums nutikti

Politikė Agnė Bilotaitė su šeima gyvena pakiliomis nuotaikomis – ji laukiasi antrojo vaikelio. Žinią apie būsimus gandrus DELFI patvirtino pati Seimo narė.

„Laukimo metas yra jautrus laikotarpis, todėl nuo platesnių komentarų šiuo metu susilaikysiu“, – DELFI sakė A. Bilotaitė.

Džiugiomis naujienomis 37-erių politikė pasidalino ir „Facebook“. Kartu su šia žinia moteris savo socialiniame tinkle taip pat paviešino ir jaukią nuotrauką su pirmagimiu sūnumi.

„Pavasaris – nuostabus metų laikas. Į Lietuvą sugrįžta gandrai... Ties mūsų namais šiemet jie stabtelėjo ilgėliau. Taip, tiems, kurie jau manęs teiravosi, galiu patvirtinti, kad mūsų šeima gyvena laukimu. Ir tai yra didžiausia palaima, begalinis džiaugsmas ir gražiausia, kas mums galėjo nutikti“, – atviravo politikė bei pridūrė, kad šiuo periodu ji jaučiasi palaiminta.

Po džiaugsmingu Agnės įrašu pasipylė nuoširdūs artimųjų, bičiulių ir kolegų sveikinimai.

Pirmojo vaikelio A. Bilotaitė kartu su mylimuoju, verslininku Gintu Petrumi susilaukė 2017-ųjų liepą. Porai gimė sūnus, kurį jiedu pavadino Jonu.

Pirmojo nėštumo metu dirbo iki paskutinės dienos

Politikė aktyviai derina savo karjerą su motinyste. LNK laidoje „Kitu kampu” Seimo narė yra prisipažinusi, kad ilgą laiką ji darbui skyrė pirmąją vietą.

„Jaunai moteriai politikoje reikia įrodyti savo kompetenciją, kad čia atsidūrei ne per klaidą, kad esi verta. Aštuonerius metus labai intensyviai dirbau, atsisakiau bet kokio asmeninio gyvenimo“, – sakė A. Bilotaitė.

Moteris tikino, kad net ir susipažinusi su vyru Gintu, ji iš pradžių galvojo apie darbą.

„Pirma mintis, ką aš pagalvojau su juo susipažinusi, kad jį reikėtų pakviesti į partiją. Kai dabar prisimename, yra labai juokinga, kad aš taip strategavau“, – laidoje prisiminė Agnė.

Anot jos, jų šeimoje vyrauja darnus pareigų pasiskirstymas.

„Situacija yra tokia, kad parlamentarės turi du mėnesius atostogų prieš gimdymą ir du mėnesius po. Kadangi aš nėščia dirbau iki paskutinės dienos, mano atostogos persikėlė po gimdymo. Dabar aš jau grįžau į darbus ir labai džiaugiuosi, kad šiuo metu Jonuko tėtis yra išėjęs tėvystės atostogų“, – laidoje yra pasakojusi politikė.

Seimo narės teigimu, vaiko priežiūra dalintis kartu yra labai svarbu ir būtina.

„Didžiausia atsakomybė yra užauginti gerą žmogų. Man tai naujas iššūkis. Motinystė man yra neatsiejama nuo pilnatvės“, – sakė ji.

Iš Klaipėdos kilusi A. Bilotaitė nuo 2008 dirba Seimo nare.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder