Advento šviesoje pagerbti ir pamylėti

Advento šviesoje pagerbti ir pamylėti

Šeštadienį Bendruomenės namuose buvo toks senjorų susibūrimas, kad norėjosi praplėsti sienas. Įpusėjus adventui pas mus su šilčiausiais sveikinimais ir dovanomis apsilankė mūsų gerbiami ir mylimi globėjai, KC Žvejų rūmų administracija, vadovaujama visų mylimo ir gerbiamo direktoriaus Alvydo Lenkausko.

Programą parinko ir viską surežisavo kūrybingosios mentorės: Nemira Trakumienė ir Linutė Papievytė.

Visi kolektyvai turėjo galimybę su geriausiais savo koncertiniais numeriais pasirodyti scenoje, perduoti šventinę nuotaiką, kuri užvaldė širdis ir tai tvyrojo ore kartu su žvakių spragsėjimu.

Gražu, kada bendruomenėje vyrauja harmonija, tai ne tik švenčių proga, bet ir kuriant bendrus projektus, kultūrinius renginius, susiburiant

vieningam idėjų įgyvendinimui, ieškant naujovių, neleidžiančių atsilikti nuo laiko taip nenumaldomai skubančio pirmyn. Malonu girdėti, kad

aktyvūs senjorai skatina ir globėjus ieškoti įdomesnių sprendimų ir veiksmų. Laimi abi pusės.

Taip pat džiugu buvo girdėti, kad Žvejų rūmų administracijai patinka mūsų aktyvumas, neleidžia nuobodžiauti. Savo dėkingumą senjorams jie išreiškė saldžiomis dovanomis ir visiems nostalgiškai brangaus dainininko Alekso Lemano koncertu. Ačiū Jums už tai.

Pagerbti ir pamylėti bendruomenės senjorai savo širdyse į namus parsinešė ramybę ir šilumą, kuria, laukdami Naujųjų metų, pasidalins su šeima ir aplinkiniais. Toks jau tas gyvenimas – gera, kai jame vis dėlto daugiau gėrio.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder