Paaiškėjo "Švyturio" Klaipėdos ateities" finalininkai

Paaiškėjo "Švyturio" Klaipėdos ateities" finalininkai

Pirmadienį baigėsi balsavimas už "Švyturio" Klaipėdos ateities" stipendijos nominantus.

Susumavus internetinius bei "popierinius" balsus paaiškėjo dešimt finalininkų, iš kurių komisija ir išrinks vieną, kuriam šiemet atiteks bendrovės "Švyturys-Utenos alus" įsteigta 4 tūkst. Eur dydžio stipendija.

Įnirtingiausia kova vyko internete. Už pateiktus 24 pretendentus iš viso buvo atiduota 53 562 balsai. Dar 960 balsų buvo pateikti popieriniais kuponais. Priminsime, kad sumuojant balsavimo rezultatus, 1 balsas, atiduotas užpildžius kuponą, prilygo 10 balsų internete.

Dabar komisija svarstys, kuris iš dešimties daugiausiai balsų surinkusių pretendentų verčiausias "Švyturio" Klaipėdos ateities" stipendijos. Savo sprendimą komisija žada pateikti liepos 10 dieną.

O kad komisijai būtų lengviau apsispręsti, iki tos dienos "Vakarų eksprese" išsamiau pristatysime visus dešimt pretendentų.

"Švyturio" Klaipėdos ateities" stipendiją bendrovė "Švyturys-Utenos alus" šiemet įsteigė jau penktąjį kartą. Šitaip siekiama skatinti aktyvius Klaipėdos miesto ir rajonų bendruomenių narius, iniciatyvius visuomenininkus, jaunuosius menininkus, mokslininkus, perspektyvius sportininkus ir kitus jaunus žmones, prisidedančius prie Klaipėdos miesto bei krašto gražinimo, jūrinio gyvenimo vystymo, naujų tradicijų kūrimo.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder