Vyko sveikatos ir sporto šventė "Su vaikyste ant bangos"

Vyko sveikatos ir sporto šventė "Su vaikyste ant bangos"

Gegužės 19 dieną 10.30 val. Melnragės II Neįgaliųjų paplūdimys mirgėjo tarsi skruzdėlynas, čia vyko ikimokyklinių įstaigų sveikatos ir sporto šventė. Tai tradicinė šventė, kuri vyksta jau šešioliktus metus. Šventėje dalyvavo apie 400 vaikų iš 26 ikimokyklinių ugdymo įstaigų. Šventės šūkis kvietė daug judėti, būti fiziškai aktyviais, džiaugtis Baltijos jūra ir nerūpestinga vaikyste.

Šių metų švente buvo siekiama prasmingai paminėti Klaipėdos miestą - vilties spalvų miestu. Darželių komandos šventę nuspalvino originaliais piešinukais, kuriuose atsispindėjo draugystė, atidumas ir užuojauta šalia esantiems, stokojantiems vilties spalvų. Šventės pabaigoje buvo paleisti į orą spalvingi balionai simbolizuojantys Viltį, Meilę, Tikėjimą.

Aktyvią fizinę veiklą, estafetes, judriuosius žaidimus sektoriuose organizavo ikimokyklinių ugdymo įstaigų neformaliojo švietimo mokytojos atsakingos už vaikų fizinį ugdymą ir sveikos gyvensenos ugdymą.

Šventės organizatoriai Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Ugdymo ir kultūros departamento Švietimo skyrius, Pedagogų švietimo ir kultūros centras.

Parengė Santa Neniškytė-Belkinienė, Lopšelis-darželis „Liepaitė“ neformaliojo švietimo mokytoja, ekspertė

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder