Viktorinoje "Eik – veik – sveik" mokiniai pasisakė prieš žalingus įpročius

Viktorinoje "Eik – veik – sveik" mokiniai pasisakė prieš žalingus įpročius

Balandžio 26 dieną Klaipėdos Ievos Simonaitytės mokykloje vyko prevencinė viktorina ,,Eik – veik – sveik” apie neigiamą alkoholio, narkotikų bei rūkymo poveikį. Viktorinoje dalyvavo 7 - 8 klasių mokinių komandos iš Klaipėdos ,,Versmės”, ,,Smeltės”, Martyno Mažvydo progimnazijų, Hermano Zudermano gimnazijos ir Ievos Simonaitytės mokyklos.

Susirinkusiems mokiniams ir mokytojams sveikinimo žodį tarė mokyklos direktorės pavaduotoja ugdymui Inga Bagdonienė, vaidino Klaipėdos Ievos Simonaitytės mokyklos dramos studijos ir sveikiausios klasės mokiniai.

Kūrybinius sugebėjimus mokiniai parodė pristatydami savo komandas, išmaniai ir gerai atliko organizatorių pateiktas užduotis, pademonstravo komandinio darbo įgūdžius. Vertinimo komisiją sudarė Klaipėdos visuomenės sveikatos biuro specialistė Diana Butkienė, Klaipėdos miesto 2PK VPS nepilnamečių reikalų vyriausioji specialistė Laima Dykovienė bei uostamiesčio mokyklų atstovai.

Suskaičiavus komandų surinktus balus ir įvertinus kūrybines užduotis, komisijos pirmininkė Diana Butkienė paskelbė pirmosios vietos nugalėtoją - Klaipėdos Hermano Zudermano gimnaziją.

Visų komandų mokiniai ir mokytojai buvo apdovanoti padėkos raštais, saldžiomis ir praktiškomis dovanomis.

Entuziastingų mokytojų bei kūrybingų mokinių dėka prevencinė viktorina ,,Eik – veik – sveik” vyko išradingai, žaismingai, linksmai. Tikimės, kad viktorinos metu pagilintos žinios apie neigiamą kvaišalų poveikį paskatins mokinius ne tik sveikai gyventi, bet ir aktyviai propaguoti sveikos gyvensenos principus.

Klaipėdos Ievos Simonaitytės mokyklos

biologijos vyresnioji mokytoja Jūratė Kačinskienė ir

fizikos mokytoja metodininkė Vida Černiauskienė

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder