"Varpui" linkėta nesiliauti skambėti

"Varpui" linkėta nesiliauti skambėti

Lapkričio mėnuo Klaipėdos "Varpo" gimnazijai buvo ypatingas - paminėtas veiklos 25-metis.

Anksčiau Klaipėdos 27-ąja vidurine mokykla vadinta ugdymo įstaiga jau kelerius metus didžiuojasi gimnazijos statusu. Tačiau ateityje mokyklos vadovai ją norėtų matyti tapusią universitetine gimnazija.

Mokyklos vadovus ir pedagogus sveikino ir sėkmingos tolesnės veiklos linkėjo Klaipėdos miesto meras, miesto Savivaldybės administracijos, Švietimo ir mokslo ministerijos atstovai. Nusipelniusiems mokyklos darbuotojams įteiktos padėkos.

Su dovanomis "Varpo" gimnaziją aplankė ir kaimynystėje veikiančių "Vyturio" pagrindinės mokyklos, "Aukuro" gimnazijos, "Versmės" ir Liudviko Stulpino progimnazijų vadovai. Jie linkėjo išsaugoti jaunatvišką žavesį, polėkį, optimizmą,šypsenas ir energiją.

"Varpo" gimnazijai nuo pat jos įkūrimo vadovaujantis Valerijus Kuzliakinas juokavo, kad minimos jo bei kolegų sidabrinės vestuvės.

"Šie 25 metai buvo patys gražiausi mano darbo metai - galėjau matyti savo darbo rezultatą, bendrauti su jaunimu, gal dėl to jaučiuosi jaunas. Esu be galo dėkingas kolegoms, kad jie pritaria mano sumanymams, teikia savo pasiūlymus, rengia projektus. Visų mūsų pastangų dėka "Varpo" gimnazija palieka ženklų pėdsaką mūsų miesto metraštyje", - sakė V. Kuzliakinas.

Per 25 metus buvo išleista 21 abiturientų laida - apie tūkstantį mokinių. V. Kuzliakino teigimu, mokykla ypač didžiuojasi meno kolektyvais, skinančiais laurus įvairiuose konkursuose ir festivaliuose: šokių kolektyvu "Svajoklis", choru "Vaivora", liaudiškos muzikos ansambliu "Joginta".

Paklaustas, kokiu keliu ketina toliau vesti "Varpo" gimnaziją, V. Kuzliakinas tikino, jog šiuo metu didžiausias jo ir kolektyvo noras - tapti universitetine gimnazija.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder