„Vaivorykštės“ gimnazistai dalyvavo susitikime su meru Vaclovu Dačkausku

„Vaivorykštės“ gimnazistai dalyvavo susitikime su meru Vaclovu Dačkausku

Balandžio 2-ąją Klaipėdos rajono savivaldybėje lankėsi Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos Ig klasės moksleiviai. Susitikę su rajono meru Vaclovu Dačkausku jie kalbėjosi apie socialinę atsakomybę.

Moksleivių klasės vadovė Anželina Papievienė informavo, kad mokykloje taikoma socialinio ir emocinio ugdymo programa. „Iki balandžio 19 d., kai bus minimas „Vaivorykštės“ gimnazijos vardadienis, visi devintokai turi paruošti pristatymus. Mūsų klasės tema – „Socialinė atsakomybė ir socialiai atsakingo žmogaus apklausa“, todėl mes nutarėme apklausti Klaipėdos rajono savivaldybės merą, Visuomenės sveikatos biuro direktorę ir kavinės „Rūta“ savininkę, kadangi ji yra daugelio renginių rėmėja“, – aiškino klasės vadovė Anželina Papievienė.

Gimnazistai mero Vaclovo Dačkausko klausė, ar jo darbas sunkus, kokia yra mero atsakomybė, ar dažnai darbe tenka susidurti su neatsakingai žmonėmis, aptarė kitus su socialine atsakomybe susijusius klausimus. Taip pat mokiniai teiravosi, kaip sprendžiamos aktualios Klaipėdos rajono problemos.

Meras Vaclovas Dačkauskas aktyviam jaunimui padėkojo už iniciatyvumą ir domėjimąsi svarbiais klausimais.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder