Sporto šventė lopšelyje-darželyje ,,Kregždutė‘‘

Sporto šventė lopšelyje-darželyje ,,Kregždutė‘‘

Klaipėdos lopšelyje-darželyje „Kregždutė‘‘ birželio 11 d. vyko bendruomenės sporto šventė „Sveikatos fiesta“, skirta užbaigti mokslo metus aktyviai sportuojant ir smagiai leidžiant laiką su šeima bei darželio draugais.

Saulėtą ir gražią popietę visi mažieji sportininkai su tėveliais susirinko darželio kiemelyje , kurioje jų laukė muzikantai bei klounas. Išdykėlis klounas su padėjėjomis pakvietė visus į linksmą ir nuotaikingą mankštą. Smagiai pasimankštinus, sportininkai su tėveliai ir auklėtojomis, pagal spalvas suskirstytas komandas nuskubėjo į sportines grupių stoteles, kuriuose atliko įvairias užduotis ir rungtis.

Išdykėlis klounas, vis prisijungdamas prie sportuojančių dalyvių, savo geromis emocijomis ir išdaigomis linksmino šventės dalyvius. Tai labai pagyvino sportines rungtis ir šventinę nuotaiką.

Visa darželio bendruomenė pasportavus sugužėjo į aikštę, kur laukė įstaigos tėvelių muzikinis koncertas, po kurio klounas kvietė į pyragų namelį pasivaišinti pyragu bei pasidalinti geromis emocijomis skambant muzikai. Gera nuotaika, džiugios akimirkos lydėjo viso renginio metu.

Muzikinė-sporto šventė suteikė džiugių akimirkų dalyviams ir lopšelio-darželio bendruomenei, kartu leido pajusti komandinę dvasią ir sporto teikiamą naudą. Tikime, kad vaikų dalyvavimas sportiniuose renginiuose skatina mažųjų norą sportuoti, ugdo bendruomeniškumą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder